Beşiktaş Kulübü’nden İcra Açıklaması

Beşiktaş Kulübü, Beşiktaş Belediyesi'nin icra işlemi başlattığı şeklindeki haberleri yalanladı.Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, Çilekli Spor...

Beşiktaş Kulübü, Beşiktaş Belediyesi'nin icra işlemi başlattığı şeklindeki haberleri yalanladı.

Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, Çilekli Spor Tesisleri için yapılan resmi kiralama işlemlerinin, tarafların bağlı bulunduğu kanunlar çerçevesinde uyulması gereken zorunlu bir süreç çerçevesinde gerçekleştirildiği ve ödemelerin zamanında yapıladığı ifade edildi.

Açıklamanın devamı şöyle: “Bu zorunlu yasal ve sözleşmeden kaynaklanan süreçlere uyulmaması durumunda, kulübümüzün, Beşiktaş Belediyesi ile yapılan sözleşmenin sona ermesi ile karşı karşıya kalacağı bilinmelidir.

Reklam
Reklam

Kaldı ki; Beşiktaş Belediyesi tarafından kulübümüze yönelik Çilekli Spor Tesisleri ile ilgili herhangi bir icra işlemi de başlatılmış değildir.

Kulübümüzün, çok iyi bir Beşiktaşlı olduğu bilinen İsmail Ünal’ın başkanlığını yaptığı Beşiktaş Belediyesi ile, böylesine bir sorun yaşamayacağı ise aşikardır. Kamuoyuna saygı ile duyurulur.”

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: