Beşiktaş Kulüp Doktoru Başöz'den İsmail Köybaşı Açıklaması

Beşiktaş Kulüp Doktoru İsmail Başöz, uzun bir sakatlık döneminin ardından dün tekrar dizinden sakatlanan genç...

Beşiktaş Kulüp Doktoru İsmail Başöz, uzun bir sakatlık döneminin ardından dün tekrar dizinden sakatlanan genç futbolcu İsmail Köybaşı'nın sakatlığının tamamen talihsizlik olduğunu söyledi.

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde bugün gerçekleştirilen antrenmanda kulüp doktoru İsmail Başöz, İsmail Köybaşı'nın sakatlığıyla ilgili olarak basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Başöz, İsmail Köybaşı'nın meslek hayatında gördüğü en çalışkan futbolcularından biri olduğunu vurgulayarak, "Önce hastanede 3-4 ay programını uyguladı. Neredeyse biz, İsmail'i frenliyorduk. Yapılması gereken bütün çalışmalarını tespit edilen program dahilinde yapıyordu. Sahaya çıkmadan önce yapılacak bütün çalışmaları en iyi şekilde yaptı" dedi.

Reklam
Reklam

Genç oyuncunun dünkü sakatlığının tamamen talihsizlik olduğunu belirten Başöz, "Ayağının üzerine ters basmaktan dolayı dizinde burkulma oldu. Mustafa Pektemek'in de bu şekilde talihsizliği olmuştu. MR'da kemiğinde ağır travmalar tespit ettik. Kuvvet testleri pek çok sporcudan iyi çıktı. Denge çalışmaları üzerinde fazlasıyla durmuştuk. Rehabilitasyon süreci 5 ay 20 gün sürdü. Dünya ortalaması da 5 ile 7 arasındadır. Yapabileceğimiz her şeyi yaptık. Bacağı çok hazırdı. Kas kuvveti iyiydi. Basketbol oyunları bile yaptık" ifadelerini kullandı.

Başöz, İsmail Köybaşı'nın Çarşamba günü ameliyat olabileceğini sözlerine ekledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz