Beşiktaş, Kuvvet Ve Dayanıklılık Çalıştı

Beşiktaş'ta yeni sezon hazırlıkları yapılan antrenmanla sürdü. Siyah - beyazlı ekip, yeni sezon hazırlıkları çerçevesinde...

Beşiktaş'ta yeni sezon hazırlıkları yapılan antrenmanla sürdü. Siyah - beyazlı ekip, yeni sezon hazırlıkları çerçevesinde kuvvet ve dayanıklılık çalışmaları yaptı.

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde basına kapalı gerçekleştirilen antrenman yaklaşık 1,5 saat sürdü. Çalışmaya tedavisine devam edilen İsmail Köybaşı, İbrahim Toraman, Mustafa Pektemek ve Uğur Boral katılmadı.

Teknik Direktör Samet Aybaba yönetimindeki antrenmanda kuvvet ve dayanıklılık çalışmaları yapıldı. Takım halinde yapılan ısınma çalışmaları ile başlayan idman, istasyon koşularıyla devam etti. Kuvvet ve dayanıklılık çalışmalarının yer aldığı programda, oyuncular 12 istasyondan oluşan parkuru ikişer kez geçtiler.

Reklam
Reklam

Kalecilerin ayrı olarak çalıştığı antrenman serbest koşuyla tamamlandı.

Siyah - beyazlılar, hazırlıklarını bu akşam 18.30'da basına açık yapacağı idmanla sürdürecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz