Beşiktaş maçında şok gelişme

UEFA Avrupa Ligi C grubu 6. maçında Beşiktaş-Tottenam maçının 8. dakikasında elektriklerin gitmesi sebebiyle maç durdu, hakem oyuncuları soyunma odasına yolladı.

*MAÇIN CANLI ANLATIMI İÇİN TIKLAYINIZ

Karşılaşmanın 8. dakikası oynanırken, stat ışıkları söndü. Karşılaşmanın hakemi Stefan Johannesson, kısa bir süre bekledikten sonra futbolcuları soyunma odasına gönderdi. Hakem üçlüsü de odalarına gitti. Siyah-beyazlı taraftarlar, elektrik kesintisi süresince ellerindeki cep telefonlarının ışıklarını açarak, tezahüratlar yaptı. Yaklaşık 10 dakika sonra stat ışıklarının 5 dakika içinde yanacağı ve maçın yeniden başlayacağı anons edildi. Ve karşılaşma yaklaşık 15 dakikalık aranın ardından yeniden başladı.

Reklam
Reklam
[Maçtan kareler-![Beşiktaş-Tottenham maçından kareler](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/2121749/640xauto.jpg)](https://www.mynet.com/galeri/besiktas-tottenham-macindan-kareler-154032-myspor)

 

Sebebi bölgesel kesinti

Bu arada olayın, bölgesel bir elektirik kesintisinden kaynaklandığı öğrenildi. Elektirik kesilir kesilmez devreye jenaratör girdi ve sahadaki reklam panoları ve tribünlerdeki aydınlatmalar, saniyeler içinde yeniden çalıştı.

Ancak sahayı aydınlatan lambaların söndükten sonra yeniden çalışması için önce soğuması gerektiğinden 15 dakikalık zorunlu bir bekleme yaşandı. Lambaların soğuyup yeniden çalışabilir hale gelmesinin ardından maç da yeniden başladı. Ayrıca maçın 90. dakikasında elektrikler bir kez daha kesildi.. Olimpiyat Stadı'nda bu görüntülerin bir kez daha yaşanması Türkiye'yi Avrupa'ya rezil etti.