''Beşiktaş maçında...''

Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında Gençlerbirliği'ni evinde mağlup eden Trabzonspor'da teknik direktör Ersun Yanal maçın ardından açıklamalarda bulundu.

*MAÇIN CANLI ANLATIMI İÇİN TIKLAYINIZ

Çalışmaya devam edeceklerini söyleyen başarılı teknik adam: "Bu takım koşuyor mücadele ediyor. Oldukça iyiyiz ama bunu dengeli ve uzun süre oynayabilmeliyiz. Oyuncularımı kutluyorum. Bu maçta çıkan oyun, takımımızın daha iyi oynayabileceğini de bize göstermiştir. Çalışmaya devam edeceğiz. Trabzonlu futbolcuların motivasyonunu her geçen gün artırıyoruz. Disiplinini artırıyoruz, ikinci yarı biraz disiplinden uzaklaştık bunu yaparsanız koşmanın anlamı kalmıyor. Bütün bunları doğru yaparsak eğer daha iyi takımla karşılarız ve daha iyi takım oluruz. Bu takımda potansiyel fazla.İkinci yarı ve bazı bolümlerde kalite eksikligimiz oldu. 4-1 kazandık bu da güzel. Yapılan yatırımın karşılığını daha da alacağız. Skor güzel ama daha da iyi mantelite sahıbı olarak daha güçlü olabiliriz. Mücadele gücümüz takdir edilir ama bunu dengeli bir şekilde yaymamız lazım oyuncularımı tebrik ederim.'' dedi.

Reklam
Reklam

Maçta Hat-Trick yapan Oscar Cardozo ise

''Takım şu an çok iyi bir hava yakaladı. Beşiktaş deplasmanından alacağımız bir galibiyet takımın havasını iyice değiştirecek. Tabii ki maç topunu eve getireceğim, en çok son golümü beğendim.'' ifadelerini kullandı.