Beşiktaş, McGregor'u Borsaya Bildirdi

Beşiktaş, McGregor'u borsaya bildirdi. Beşiktaş Kulübü, İskoç kaleci Allan McGregor ile 2 yıllığına anlaştığını borsaya...

Beşiktaş, McGregor'u borsaya bildirdi. Beşiktaş Kulübü, İskoç kaleci Allan McGregor ile 2 yıllığına anlaştığını borsaya bildirdi.

Beşiktaş Kulübü, İskoçya'nın Glasgow Rangers takımından transfer ettiği kaleci Allan McGregor ile 2 yıllığına anlaştı. Tecrübeli kaleciye yıllık 1 milyon 200 bin euro ücret ödeneceği açıklandı.

Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'na (İMKB) gönderdiği ve Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda da (KAP) yer alan açıklamada, ''Kaleci Allan McGregor ile 2 yıllığına (2013-2014 sezon sonuna kadar) yıllık 1.200.000 euro garanti ücrete anlaşma sağlanmıştır.'' denildi.

Reklam
Reklam

Bu arada bu sabah sağlık kontrolünden geçen İskoç kaleci, yarın BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde düzenlenecek törenle kendisini 2 yıllığına siyah-beyazlı renklere bağlayacak sözleşmeye imza atacak.

Kariyerinin büyük bölümünü Glasgow Rangers'da geçiren 30 yaşındaki tecrübeli kaleci, ülkesinin milli takım formasını ise 21 kez giydi.

YENİLMEKTEN HOŞLANMAM

Siyah - beyazlı kulüple 2 yıllık anlaşma sağlayan İskoç kaleci, BJK TV'de yer alan açıklamasında, takımının başarısı için elinden geleni yapacağını belirterek, ''Açıkçası bir önceki kulübüm Glasgow Rangers'ın küme düşmesinden sonra serbest kaldım. Daha sonra Beşiktaş benimle ilgilendi ve şimdi buradayım. Tabii ki heyecanlıyım. Burası büyük bir kulüp, gelenekleri var. Stadı dolduran ve destekleyen büyük taraftarları var. Bu da beni heyecanlandırıyor. Aslında bu benim için yeni bir iddia, yeni bir hedef ve açıkçası ben buna hazırım.'' dedi.

Allan McGregor, taraftarların heyecanını ve takıma olan desteğini bildiğini vurgulayarak, ''Buraya gelmeden önce taraftarları televizyonda gördüm. Zaten genel olarak Türk taraftarların ne kadar iyi atmosferler oluşturduğunu biliyorum ve çok heyecanlıyım.'' diye konuştu.

Reklam
Reklam

Yenilmekten hoşlanmadığını ve takımı için sahada her şeyini verdiğini ifade eden McGregor, ''Ben sahada her şeyimi veririm. Yenilmekten hoşlanmam, ama sanırım bu her zaman güzel bir özellik. Tüm mücadelemi Beşiktaş için sergileyeceğim ve umarım en iyisini yaparım.'' ifadelerini kullandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: