Beşiktaş, Medical Park Antalyaspor Maçı Hazırlıklarını Sürdürüyor

Beşiktaş, Medical Park Antalyaspor maçının hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla devam etti. Spor Toto Süper Lig’in...

Beşiktaş, Medical Park Antalyaspor maçının hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla devam etti. Spor Toto Süper Lig’in 29. hafta mücadelesinde kendi evinde Medical Park Antalyaspor’u ağırlayacak olan Beşiktaş bu maçın hazırlıklarını sürdürdü.

BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde Teknik Direktör Samet Aybaba yönetiminde yapılan idman yaklaşık 1,5 saat sürdü. Futbolcular kondisyon ağırlıklı bir çalışmayla antrenmana başladı. Daha sonra 2 gruba ayrılan siyah - beyazlı futbolcular, idmanı şut çalışmalarıyla bitirdi.

Reklam
Reklam

Tedavileri devam eden, İsmail Köybaşı, Uğur Boral, Almeida, Niang ve Bursaspor maçında sakatlanan İbrahim Toraman çalışmaya katılmazken, Sivok takımla birlikte çalışmada yer aldı. Mustafa Pektemek ise özel bir program dahilinde çalışmasını sürdürdü.

Beşiktaş, 15 Nisan Pazartesi günü konuk edeceği Medical Park Antalyaspor maçının hazırlıklarına yarın yapacağı antrenmanla devam edecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz