Beşiktaş, Medical Park Antalyaspor Maçının Hazırlıklarına Ara Vermeden Başladı

Spor Toto Süper Lig'in 28. hafta maçında Bursaspor'a 3 - 0 yenilerek şampiyonluk yarışında büyük...

Spor Toto Süper Lig'in 28. hafta maçında Bursaspor'a 3 - 0 yenilerek şampiyonluk yarışında büyük yara alan
Beşiktaş, 29. haftada konuk edeceği Medical Park Antalyaspor maçının hazırlıklarına ara vermeden başladı.

BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde Teknik Direktör Samet Aybaba yönetiminde basına kapalı olarak yapılan idman 1 saat sürdü.

Kondisyon ağırlıklı bir antrenman yapan siyah - beyazlı ekipte, çalışmalara kondisyon koşularıyla başlandığı açıklandı. Daha sonra 2 gruba ayrılarak koşularına devam eden siyah - beyazlıların idmanı 10’ar dakikalık yapılan koşuların ardından sona erdi.

Reklam
Reklam

Tedavileri devam eden, İsmail Köybaşı, Uğur Boral, Almeida ve Bursaspor maçında sakatlanan İbrahim Toraman çalışmaya katılmazken, Sivok ve Niang fizyoterapist eşliğinde çalıştı.

Beşiktaş'ın Medical Park Antalyaspor maçının hazırlıklarına yarın saat 11.00’de basına açık olarak yapacağı antrenmanla devam edeceği de belirtildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz