Beşiktaş, Medical Park Antalyaspor Maçının Hazırlıklarını Sürdürdü

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında deplasmanda 18 Kasım Pazar günü Medical Park Antalyaspor...

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında deplasmanda 18 Kasım Pazar günü Medical Park Antalyaspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını bu sabah yaptığı antrenmanla sürdürdü.

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde teknik direktör Samet Aybaba yönetiminde kondisyon ve taktik çalışmaları yapan oyuncular, antrenmana koşu ve ısınma hareketleri ile başladı. Daha sonra istasyon ve şut çalışması yapan siyah - beyazlılar yapılan çiftt kale maç ile antrenmanı tamamladı.

Antrenmana tedavisine devam edilen Mustafa Pektemek ile milli takımlarda olan oyuncular Ersan Gülüm, Almeida, Holosko, Sivok, Veli Kavlak, Hasan Türk, Kadir Arı ve Oğuzhan Özyakup katılmadı. A2 maçında oynayan oyuncular Mehmet Akgün, Mertcan Aktaş ve Koray Yıldız ise takımdan ayrı koşu çalışması yaptı.

Reklam
Reklam

Öte yandan Kulüp Doktoru İsmail Başöz, Fulya Acıbadem Hastanesi'nde MR'ı çekilen Manuel Fernandes'in sağ dizinde kıkırdak lezyonu ve şişme olduğunu söyledi. Başöz, Fernandes'in tedavisine başlandığını ve Medical Park Antalyaspor maçına yetiştirilmeye çalışılacağını söyledi.

Beşiktaş, hazırlıklarına yarın sabah yapacağı antrenman ile devam edecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: