Beşiktaş, Mersin İdmanyurdu Maçı Hazırlılarını Sürdürüyor

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında deplasmanda oynayacağı Mersin İdmanyurdu maçı hazırlıklarını sürdürüyor.BJK Nevzat...

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında deplasmanda oynayacağı Mersin İdmanyurdu maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde teknik direktör Samet Aybaba yönetimindeki siyah-beyazlılar basına kapalı olarak antrenman yaptı. Kondisyon ve taktik çalışması yapan siyah-beyazlı futbolcular antrenmanı ısınma koşularıyla başladı. 5’e 2 çalışması ve kısa koşularla devam eden antrenman, yapılan istasyon ve pas çalışması sonrasında yarım sahada oynanan taktik maçla sona erdi.

Antrenmana tedavilerini süren İsmail Köybaşı, Uğur Boral ve Gökhan Süzen ile milli takımlarında bulunan Sivok, Olcay, Holosko, McGregor, Necip, Veli, Oğuzhan, Almeida ve Erkan katılmadı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: