Beşiktaş Meydanı’na bırakılan valiz için bomba alarmı

Beşiktaş Meydanı’na bırakılan valiz, polisi bomba alarmına geçirdi. Meydanı kapatan polis bomba imha ekiplerine haber...

Beşiktaş Meydanı’na bırakılan valiz, polisi bomba alarmına geçirdi. Meydanı kapatan polis bomba imha ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen bombacı polisler valizi dikkatli bir şekilde açtı. Yapılan incelemede valizin boş olması herkese rahat bir nefes aldırdı.
Beşiktaş Meydanı’nda sahipsiz bir valiz gören vatandaşlar hemen polise aradı. Olay yerine gelen emniyet güçleri son günlerde yaşanan bombalı saldırılar ve bombacı teröristleri göz önünde bulundurarak bomba imha ekiplerine haber verdi. Kısa sürede Beşiktaş Meydanı’na gelen bombacı polisler de valizde patlayıcı ihtimalini göz önünde tutarak hemen çalışmalarına başladı.
Özel elbiselerini giyen bombacı polis dikkatli bir şekilde valizin yanına giderek içini açtı. Yapılan incelemede valizin boş olduğu anlaşılması herkese rahat bir enfes aldırdı.
Valiz daha sonra ekip otosuna alınarak emniyete götürüldü.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz