Beşiktaş Milangaz – Anadolu Efes Maçının Ardından…

Beşiktaş Milangaz ile Anadolu Efes arasında oynanan play-off final serisi dördüncü maçının ardından iki takımın...

Beşiktaş Milangaz ile Anadolu Efes arasında oynanan play-off final serisi dördüncü maçının ardından iki takımın teknik adamları düzenlenen basın toplantısında karşılaşmayı değerlendirdiler.

Beşiktaş Milangaz’ın başantrenörü Ergin Ataman, 81-55 kazandıkları maç sonrası yaptığı açıklamada, “Bugün pazar günkü maçtaki hataya düşmedik. 1. dakikadan itibaren tempo yapmaya çalıştık. Saha avantajını böyle kullanabileceğimizi düşünüyordum. Mehmet Yağmur garda baskı yapınca Efes’in hücumu kilitlendi. 24 saniye yaptırdık ya da son saniye atışlarına zorladık Anadolu Efes’i. Pota altında Bonsu ve Ersin’i iyi kullandık ve pota altını iyi kapattılar. Maçın kontrolü ve temposu baştan sona elimizdeydi. Hawkins çok iyi bir yüzdeyle oynadı. 7 asist yaptı. Herkes takım için oynadı. Net bir galibiyet aldık. Bugün çok istekliydik, akıllı oynadık. Bir maç daha var kazanmamız gereken.” dedi.

Reklam
Reklam

Siyah - beyazlıların oyuncusu Serhat Çetin ise, “Maçta her şey bizim elimizdeydi. Son maçta kötü oynadığımız için kaybetmiştik. Bugün çok iyi mücadele verdik. Hiçbir zaman mücadeleden vazgeçmedik. Ezici bir galibiyet aldık. Umarım bundan sonraki maçta da aynı mücadeleyi gösteririz. Elbette şampiyon olmak istiyoruz.” diye konuştu.

Anadolu Efes’in başantrenörü Ilias Zouros da, “Beşiktaş’ı tebrik ediyorum. Galibiyeti hak ettiler. Bize göre daha fazla enerjiklerdi. Konsantrasyon ve enerji olmadan bu tip maçları kazanamazsınız. Bu maç bitti şimdi önümüzdeki maçı düşünüyoruz.” diyerek sözlerini tamamladı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: