Beşiktaş Milangaz Antrenörü Ergin Ataman: Güzel bir maç oldu

Beşiktaş Milangaz Erkek Basketbol Takımı’nın Antrenörü Ergin Ataman, Bandırma Kırmızı galibiyetini değerlendirdi.Ergin Ataman, Bandırma Kırmızı...

Beşiktaş Milangaz Erkek Basketbol Takımı’nın Antrenörü Ergin Ataman, Bandırma Kırmızı galibiyetini değerlendirdi.
Ergin Ataman, Bandırma Kırmızı karşısında aldıkları galibiyetin kendileri açısından önemli olduğunu belirterek, taraftarları açısından güzel bir maç olduğunu söyledi. Ataman, şöyle konuştu:
“Karşılaşmanın tamamına bakarsak seyircilerin güzel bir maç izlediğini söyleyebilirim. İlk çeyrekte biraz toparlanma evresi geçirdik fakat ikinci çeyrekten itibaren tamamen istediğimiz oyunu sahaya koyduk. Karşılaşmanın ikinci yarısında Deron Williams’a çalınan teknik faulu anlamış değilim.
Ligin daha başındayız, MHK’nın bu tür kararları daha işin başında konuşması lazım. Taraftarımıza çok teşekkür ediyorum. Deron Williams taraftarı havaya sokacak hareketler yaparken, çalınan o teknik faul benim açımdan maçın tek konuşulacak hareketi olmuştur.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz