Beşiktaş Negredo'yu resmen açıkladı! İşte ilk sözleri...

Beşiktaş'ın yeni transferi Alvaro Negredo, önce BJK TV'de canlı yayına çıktı daha sonra ise başkan Fikret Orman ile basın mensuplarının karşısına geçti ve ilk açıklamalarını yaptı.

FİKRET ORMAN'DAN NEGREDO AÇIKLAMASI

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Alvaro Negredo'nun imza töreninde "Bizim işimiz taraftarları mutlu etmek. İşimizin en önemli parçası bu. traraftarlarımız Negredo transferi ile sanırım mutlu oldular. Allah utandırmasın. Bu transferi çok istedik, Negredo da istedi. Bizde transferler karşılıklı istek ve arzuyla olur. Mali koşulların haricinde gönül koşulları da uymalıdır. Oyuncu, Beşiktaş ailesine yakışmalıdır. Dün de ailecek yemek yedik. Böyle bir karakteri, Beşiktaş'a kazandırdığımız için mutluyuz. İnşallah gol kralı bu sene Beşiktaş'tan olacak" açıklamasını yaptı.

Reklam
Reklam

NEGREDO İÇİN FENERBAHÇE SORUSUNA YANIT

"Fenerbahçe de Negredo ile ilgilendiği konuşuldu, neler söylemek istersiniz?" sorusuna yanıt veren Orman, "Burada imzalar kağıtlara değil kalplere atılır. Beşiktaş'a transfer olan ve olacak oyuncular için tek şart para değildir. O başka kulüplerde olabilir ama bizde olmaz. Beşiktaş'ın büyüklüğü, burasının bir aile ve huzur ortamı olması imzalarda etkendir. Futbol ailesi küçüktür. İmzalar atılmadan önce herkes telefonla kulüplerin durumlarını öğreniyor. Fazla parayı seçenler olabilir ama bizim tarzımız mutlu olmak isteyen oyuncularla" dedi.

"VODAFONE PARK, MÜKEMMEL BİR STAT"

Vodafone Park'la ilgili görüşleri sorulan Alvaro Negredo, "Mükemmel bir stat. Soyunma odaları da çok güzel. Burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Başkan'la yemek yedik ve ne kadar doğru bir karar verdiğimi gördüm. Beşiktaş ailesi bana güvendi, ben de yanılmadıklarını göstermek için elimden geleni yapacağım" dedi.

Reklam
Reklam

"BEŞİKTAŞ'IN ŞÖHRETİ ARTIYOR"

Transferinin özel bir video ile açıklanması ve dünya genelinde 1 milyar izlenmesi hakkında düşünceleri merak ed,ilen Negredo, "Transfer süreci çok çabuk gelişti. Menajerim Beşiktaş'ın teklifini iletti. Uzun sürmedi, Beşiktaş ailesine katılmak için hevesliydim. Beşiktaş dünya çapında bir kulüp ve çok orjinal bir slogan (Come to Beşiktaş) bulmuşlar. Beşiktaş'ın şöhreti dünya çapında gün geçtikçe artıyor" diye konuştu.

"SANIRIM BEN DE TRANSFER İÇİN BİRİNİ ARAYACAĞIM"

Negredo'ya "Sen de birini transfer için arayacak mısın?" sorusu sorulunca İspanyol golcü "Bir sonraki transfer kim olacak bilmiyorum ama ben de birini arayacağım sanırım. Ben de Pepe gibi Beşiktaş'a yardım etmek için geldim. Bu takımı zirvede tutmak için elimden geleni yapacağım. Birini arayıp Beşiktaş'a gelmesini söyleyecek olsaydım, çok fazla düşünmemesini söylerdim." cevabını verdi.

"PEPE İLE KONUŞTUM..."

Beşiktaş'a gelmeden Pepe ile görüşüp görüşmediği sorulan İspanyol yıldız "İstanbul'da yaşayan tanıdıklarım vardı, onlarla konuştum. Pepe ile konuştum. Kimse kötü bir şey söylemedi. Şampiyon takımın parçası olmak için geldim. Beşiktaş ile şampiyonluk yaşamak istiyorum." dedi.

Reklam
Reklam

"TARAFTARIN İLGİSİNDEN DOLAYI BURADAYIM"

Siyah-beyazlı taraftarlarla ilgili konuşan Negredo, "Beşiktaş taraftarının bana gösterdiği harika ilgiden dolayı buradayım. İnternette videolarını izledim, izlerken bile tüylerim diken diken oluyor. İşlerin iyi gitmediği anda böyle bir taraftarın desteğini almayı her futbolcu ister. Onlarla burada bir bütün olmak için sabırsızlanıyorum" diye konuştu.

"BANA MATADOR DİYEBİLİRLER"

Beşiktaş taraftarının kendisine nasıl hitap etmesi sorulduğunda ise Negredo, "İspanya'da bana "Canavar gibi" denirdi. Bir diğer lakabım "Köpek balığı" ve "Matador." Bana "Matador" diyebilirler" cevabını verdi.

"TÜRKİYE LİGİ'Nİ ŞU AN KIYASLAYAMAM"

Süper Lig hakkında görüşü istenen Negredo, "Oynadığım liglerle Türkiye Ligi'ni karşılaştıramam çünkü burada oynamadım. Ancak devre arası röportaj yaparsak, o zaman bir kıyaslama yaparım" açıklamasını yaptı.

NEGREDO'DAN 35 GOL GARANTİSİ

Reklam
Reklam

"Kaç gol atacak?" sorusuna yanıt veren Negredo, bir kağıda 3 kulvarda 35 gol atacağını yazdı ve altına imza attı.

"BEŞİKTAŞ'I ŞAMPİYON YAPALIM, MİLLİ TAKIM'A BAKARIZ"

Beşiktaş'taki performansıyla 2018 Dünya Kupası'nda İspanya Milli Takımı'nda oynama hedefi olup olmadığı sorulan Negredo, "Beşiktaş uğurlu bir kulüp sanırım. Her gelene yarıyor. Milli Takım yolu uzun bir yol. İyi çalışmam lazım. İlk önce Beşiktaş'ı şampiyon yapalım, sonra Milli Takım'a bakarız" açıklamasını yaptı.

"İDOLÜM RONALDO, 9 NUMARAYI GİYECEĞİM"

İdolü ve Beşiktaş'ta giyeceği forma numarasını açıklayan Negredo, "İdolüm Brezilyalı Ronaldo'dur. Real Madrid'de onunla tanıştım, oturup sohbet ettik. Kendim hakkında konuşmayı sevmem. Güçlü bir oyuncuyum, sol ayağımı daha iyi kullanırım. Sahada yeni şeyler üretmeye çalışırım. Beşiktaş'ta 9 numaralı formayı giyeceğim" diye konuştu.

ALVARO NEGREDO'DAN TÜRKÇE; "ALEMİN GÖZÜ YAŞLI..."

Reklam
Reklam

Bu arada Alvaro Negredo, BJK TV'deki canlı yayın sırasında Türkçe olarak "Alemin gözü yaşlı, Negredo artık Beşiktaşlı" dedi.

KAP'A BİLDİRİLDİ

Beşiktaş, dün akşam saatlerinde İstanbul'a getirdiği Alvero Negredo transferini KAP'A bildirdi...

İşte KAP'A yapılan açıklama:

Alvaro Negredo Sanchez'in transferi konusunda kendisi ve kulübü Valencia ile anlaşmaya varılmıştır.

Sözleşme fesih bedeli olarak şirketimiz tarafından Valencia kulübüne net 2.500.000 Avro ödenecektir.
Oyuncu ile 2+1 yıllık sözleşme ile aşağıdaki şartlarda anlaşılmıştır.
2017-2018 Sezonu için 4.350.000 Avro
2018-2019 Sezonu için 4.350.000 Avro garanti ücret ödenecektir.
Oyuncu 2018-2019 sezonunda 25 maç veya daha fazla resmi müsabakada (Türkiye Kupası hariç) oynadığı takdirde sözleşme 2019-2020 yılına uzayacak olup,
2019-2020 Sezonu için 4.000.000 Avro garanti ücret ödenecektir.
Oyuncuya ayrıca puan başı ücret ödenmeyecektir.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Reklam
Reklam

Beşiktaş JK

Anahtar Kelimeler: