Beşiktaş, Ofspor Maçı Hazırlıklarına Başladı

Ziraat Türkiye Kupası 3. tur maçında, Çarşamba günü kendi evinde Ofspor ile karşılaşacak olan Beşiktaş,...

Ziraat Türkiye Kupası 3. tur maçında, Çarşamba günü kendi evinde Ofspor ile karşılaşacak olan Beşiktaş, bu maçın hazırlıklarına 1 günlük izinin ardından başladı.

Teknik Direktör Samet Aybaba'nın yönetiminde yaklaşık 1.5 saat süren çalışmaya, tedavilerine devam edilen Mustafa Pektemek, Muhammed Demirci, Uğur Boral ve İbrahim Toraman katılmadı. Kulüp Doktoru İsmail Başöz, İbrahim Toraman ve Uğur Boral'ın Kasımpaşa maçında aldıkları darbeler sonrasında sakatlandıklarını belirterek, oyuncuların tedavilerine başlandığını söyledi. İbrahim Toraman'ın sağ uyluk arka adalesinde kısmi yırtık, Uğur Boral'ın ise sağ baldırında darbeye bağlı kanama olduğunu ifade etti. Mehmet Akgün ve İsmail Köybaşı takımdan ayrı çalışmalarını sürdürdü.

Reklam
Reklam

Düz koşularla başlayan ve taktik idmanı ile devam eden çalışma, şut çalışması ile sona erdi. Beşiktaş, hazırlıklarını saat 16.00'da basına kapalı olarak yapacağı antrenmanla sürdürecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: