Beşiktaş Real Betis maçı saat kaçta hangi kanalda?

Beşiktaş, Real Betis ile 30 Temmuz pazar günü karşılaşacak. İspanya kampının son karşılaşması olarak belirlenen Beşiktaş Real Betis maçı saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacağı merak ediliyor. İspanyol ekip Real Betis, sert futbolu ve defansif oyunu ile tanınıyor. Bakalım taraftarların heyecanla beklediği Beşiktaş Real Betis maçı saat kaçta oynanacak ve hangi kanalda canlı izlenebilecek? İşte yayın, saat ve diğer bilgiler...

Beşiktaş, hazırlık kampı ile taraftarını düşündürüyor. İspanya hazırlık kampı Beşiktaş açısından faideli olsa da İspanya kampındaki maçlardan pek fazla skor avantajı sağlayamadı. Son dönemlerde Beşiktaş, stoper ve kanat oyuncusu arayışı içerisinde ve Beşiktaş Real Betis karşılaşması ile taraftarlar ve takım yöneticileri eksikliklerini tam olarak görebilecekler.
Beşiktaş, İspanya'daki son maçına Real Betis karşısında çıkacak ve Beşiktaşlı taraftarlar bu maçın saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacağını merakla araştırıyorlar. Bunun yanısıra hazırlık maçlarının da şifreli kanallar aracılığı ile canlı yayınlanması nedeniyle, taraftarlar Beşiktaş maçlarını şifresiz izleyebileceği yasal kanalların da arayışı içerisindeler.

Reklam
Reklam

BEŞİKTAŞ REAL BETİS MAÇI SAAT KAÇTA BAŞLAYACAK? İŞTE MAÇIN YAYIN BİLGİLERİ

Real Betis ile İspanya kampı çerçevesinde oynanacak olan karşılaşma, saat 21.00'da Neuvo Mirador Stadyumunda oynanacak. Maç, D-Smart platformuna ait Smart Spor kanalında canlı yayınlanacak. Bu maçla ilgili detayları da maç gününde Mynet'te bulabileceksiniz. Beşiktaş Real Betis maçı hangi kanalda diye araştıran Beşiktaşlı taraftarların gözü, İdman TV'ye çevrildi fakat İdman TV yayın akışında maçla ilgili bir detay görülmüyor.

BEŞİKTAŞ İSTANBUL'A DÖNÜYOR!

Beşiktaş, Real Betis maçının ardından İstanbul’a dönecek ve 6 Ağustos’ta Atiker Konyaspor ile oynayacağı Turkcell Süper Kupa maçının hazırlıklarına Nevzat Demir Tesisleri’nde yapacağı antrenmanlarla devam edecek.

BEŞİKTAŞ HAZIRLIK MAÇLARI

Beşiktaş 3-3 Fortuna Sittard
Beşiktaş 2-3 Schalke 04
Beşiktaş 2-2 Real Valladolid
Beşiktaş - Las Palmas
Beşiktaş - Real Betis