Beşiktaş şanına yakışır karşılanacak

28 yıl sonra Mersin’de takımımızı ağırlayacak olmanın heyecanını ve onurunu yaşıyoruz.

Takımımızın şanına yakışır bir karşılama ve ağırlama programı hazırladık.

Mersin Beşiktaşlılar Derneği, 28 yıl aradan sonra takımlarını yeniden misafir etmeye hazırlanıyor.

.

Mersin Beşiktaşlılar Derneği, 24 Ekim Pazartesi günü yapılacak Mersin İdman Yurdu – Beşiktaş karşılaşması için Mersin’e gelecek olan Beşiktaş Spor Kulübü için hazırlıklarını tamamladı. Dernek Başkanı Melih Aydoğdu yaptığı açıklamada, “28 yıl sonra Mersin’de takımımızı ağırlayacak olmanın heyecanını ve onurunu yaşıyoruz. Takımımızın şanına yakışır bir karşılama ve ağırlama programı hazırladık” dedi.

Reklam
Reklam

Pazar günü Mersin’e gelecek olan Beşiktaş oyuncuları ve kulüp yöneticileri için büyük bir karşılama töreni hazırladıklarını söyleyen Melih Aydoğdu, kalabalık bir taraftar grubu ile Adana havaalanına gidileceğini ve karşılama töreninin orada başlayacağını belirtti. Konya, Antep, Adana, Kayseri, Maraş ve Adana Beşiktaşlılar Derneği üyeleri ve başkanlarının da Pazar gününden itibaren Mersin’de olacağına dikkat çeken Aydoğdu, “Mersin Beşiktaşlılar Derneği yönetim kurulu ve üyeleri Beşiktaş Kulübü yöneticilerini birebir ağırlayacak. Oyuncuları ve yöneticileri kulübümüzde misafir ederek dernek çalışmalarımız hakkında da ayrıca bilgi vereceğiz” diye belirtti.

“Mersin İdman Yurdu bizim takımımız”

Mersinli futbol severler olarak Beşiktaş için Mersin’de her şeyin en iyisini yapmaya çalıştıklarını söyleyen Aydoğdu, Mersin İdman Yurdu’nun da kendi takımları olduğunu vurguladı. “Pazartesi günü oynanacak Mersin İdman Yurdu- Beşiktaş maçının dostluk ortamında geçmesi için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Bu maç, kardeşlik adına oynanan bir maç olmalı” diye belirten Aydoğdu, Mersin İdman Yurdu’nun başarısının kent için çok önemli olduğuna dikkat çekti.

Reklam
Reklam

Fenerbahçe- Mersin İdman Yurdu karşılaşmasında yaşanan aksaklıkların büyük bir şansızlık olduğunu söyleyen Aydoğdu, “ Aynı hataların tekrarlanmaması için üzerimize düşen görev ne ise hepsini gerçekleştirmeye hazırız” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz