Beşiktaş 'ses' kesecek

Beşiktaş Yönetimi, Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nin hemen önünde geçen Şile Otoyolu'ndan gelen gürültüyü kesmek için düğmeye bastı.

Beşiktaş'ın Ümraniye'deki Nevzat Demir Tesisleri'nde yeni bir çalışma başlatıldı. Siyah-Beyazlıların antrenmanlarını yaptığı Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nin hemen önünden geçen Şile Otoyolu'nun gürültüsü dayanılmaz noktaya ulaştı.

Yönetim olaya el koydu ve Şile-Ümraniye otoyoluna cepheli olan tesiste otoyoldan gelen araç seslerini engellemesi için ses perdesi yapılacak.

TRAFİK BİTMİYOR

Nevzat Demir Tesisleri'nde devam eden çalışmalar gazetecilere anlatıldı. Tesislerin önünden geçen Şile Otoyolu'nda günün hemen hemen her saatinde trafik yoğunluğu yaşanıyor. Bu trafik hem futbolcuları hem de teknik ekibi kamplar ve antrenmanlar sırasında rahatsız ederken yönetim çareyi duvar yapmakta buldu. Genellikle müzik stüdyolarında bulunan sesi emme özelliğine sahip yapı ve yalıtım malzemeleriyle tamamlanacak duvarın inşaatı yakın zaman sonra sona erecek ve futbol takımı bundan sonra daha sessiz bir ortamda çalışabilecek.

Reklam
Reklam
Anahtar Kelimeler: