Beşiktaş seyircisine 2 bin 527 bilet

Fenerbahçe ile Beşiktaş futbol takımları arasında 26 Nisan Perşembe günü Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanacak Fortis Türkiye Kupası yarı final rövanş maçı öncesi İl Spor Güvenlik Kurulu Toplantısı yapıldı.

İstanbul Valiliği'ndeki toplantıya, Vali Yardımcısı Ergun Güngör, Futbol Federasyonu Genel Sekreter Vekili Metin Kazancıoğlu, Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Bülent Deriş, Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Murat Özaydınlı ile diğer yetkililer katıldı.

Güngör, karşılaşmaya ait bileti olmayanların stat çevresinde oluşturulan dış arama noktasından içeri alınmayacağını, stat dışında karaborsa bilet satışına izin verilmeyeceğini ve gerekli önlemlerin alınacağını söyledi.

Reklam
Reklam

Kulüpler tarafından kendi seyircilerine toplu bilet verilmeyeceğini vurgulayan Güngör, "Ayrıca toplu seyirci organizasyonu da yapılmayacak.

Seyirciler toplu olarak güvenlik güçleri eşliğinde stada getirilmeyecektir" diye konuştu.

-Beşiktaş seyircisine 2 bin 527 bilet-
Fenerbahçe-Beşiktaş maçında tüm tedbirlerin saat 14.00'ten itibaren alınacağını ifade eden Güngör, stat kapılarının saat 15.00'ten itibaren açılacağını söyledi.

Beşiktaş seyircisine, 50 bin 509 kapasitesi olan Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda 2 bin 527 kapasiteli Migros tribünündeki bölümün ayrıldığını belirten Güngör, "Beşiktaş seyircisine ait biletler bugün saat 17.00'den itibaren Biletix gişelerinden, bir kişiye en fazla 2 bilet vermek ve kimlik fotokopisini ibraz etmek kaydıyla satışa sunulacaktır" dedi.

Ergun Güngör, müsabakada 3 bin 600 emniyet görevlisinin görev yapacağını, Fenerbahçe Kulübü'nün de 350 özel güvenlik görevlisini bu maç için görevlendireceğini, ayrıca 95 kameradan da tespit yapılacağını kaydetti.