Beşiktaş - Sporting Lizbon: 1 - 1

İSTANBUL / DHA (fotoğraflı) Temsilcimiz Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi H Grubu ikinci hafta maçında, evinde Portekiz'in Sporting Lizbon takımı ile 1-1

İSTANBUL / DHA (fotoğraflı)

Temsilcimiz Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi H Grubu ikinci hafta maçında, evinde Portekiz'in Sporting Lizbon takımı ile 1-1 berabere kaldı.
Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan mücadelede Siyah-beyazlılar, 16. dakikada Ruiz'in ayağından gelen golle 1-0 geriye düştü. 61. dakikada sahneye çıkan Beşiktaşlı Gökhan Töre ise skora dengeyi getirdi. Maçta başka gol olmayınca iki takım da sahadan 1'er puanla ayrıldı.
Aynı grupta oynanan diğer maçta ise Lokomotiv Moskova, sahasında Skenderbeu Korçe'yi 2 - 0 mağlup etti.
Bu sonuçların ardından Lokomotiv Moskova 6 puanla liderlik, Beşiktaş ise 4 puanla 2.'lik koltuğuna oturdu. Sporting Lizbon 1 puanla 3. sırada yer alırken, Skenderbeu Korçe'nin henüz puanı bulunmuyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: