Beşiktaş'ta yıldız harekatı

Siyah-Beyazlı Yönetim, transfer konusunda gaza bastı. Hücum hattına Ryan Babel'i kazandırmak için Kasımpaşa'yla gelecek hafta görüşecek olan Beşiktaşlı idareciler, 2 sezondur peşinde oldukları Benfica'lı Maxi Pereira'yı da tekrar gündemine aldı.

Yeni sezona iddialı bir kadroyla girmek için düğmeye basan Siyah-Beyazlılar, Gençlerbirliği’nin Sırp savunmacısı Dusko Tosic’le el sıkışmış, Zenit’le sözleşmesi sona eren Danny Alves’le de büyük ölçüde anlaşmaya varmıştı.

Yönetimin, sol bek ve orta alan hattı için yaptığı bu hamlelerin ardından hücum ve sağ bek için de belirlediği alternatifler üzerinden atağa kalktığı öğrenildi. UEFA’yla Finansal Fair-Play Kuralları çerçevesinde yaptığı transferde oyuncu bonservislerine para veremeyecek olan Siyah-Beyazlı idareciler, ilk olarak Hollandalı golcü Ryan Babel için Kasımpaşa yönetimine olan baskısını artırdı. Santrafor bölgesinde görev almasının yanı sıra, sol kanatta da başarıyla görev yapan 28 yaşındaki futbolcu için Ömer Şişmanoğlu ve Pedro Franco’yu öneren Siyah-Beyazlılar, Kasımpaşalı idarecilerle önümüzdeki hafta yapacağı görüşmeyle bu transferi de noktalamayı planlıyor.

Reklam
Reklam

Portekiz’den koptu geliyor!

Son iki sezondur peşinde olduğu Benfica’lı Maxi Pereira’nın takımıyla sona eren kontratını uzatmaması sonrasında 30 yaşındaki sağ bek için de harekete geçen Beşiktaş’ın, menacerler aracılığıyla yeni dönem için ilk teması kurduğu ortaya çıktı. Portekiz’in önde gazetelerinden Record’un haberine göre, 8 yıllık Benfica macerasını sonlandırma kararı alan Uruguaylı futbolcunun, talipleri arasından en çok Türkiye’ye yakın olduğu ileri sürüldü.

Anahtar Kelimeler: