Beşiktaş taraftarı, Saracoğlu'na geldi

Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe ile Beşiktaş derbisine sayılı saatler kala Beşiktaşlı taraftalar derbinin oynanacağı...

Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe ile Beşiktaş derbisine sayılı saatler kala Beşiktaşlı taraftalar derbinin oynanacağı Şükrü Saracoğlu Stadı'na gelmeye başladı.
Siyah - beyazlı taraftarlar, Zincirlikuyu'dan bindikleri metrobüslerle stada gelirken polis oldukça geniş güvenlik önlemleri aldı. Son durağa gelmeden önce Beşiktaşlı taraftarları indiren polis, onların son durakta Fenerbahçeli taraftarlarla bir araya gelmesini önledi.

FENERBAHÇE BAYRAĞI YAKILMAK İSTENDİ
Bu arada Beşiktaşlı taraftarları getiren metrobüslerin camlarının kırık olduğu gözlendi. Polis taraftarları indirirken bazı taraftarlar kapılar yerine kırdıkları camlardan aşağıya indikleri görüldü.
Öte yandan bir grup Beşiktaş taraftarı metrobüsten indikten sonra ellerinde bulunan Fenerbahçe bayrağını yakmak isterken araya giren diğer grup ise bunu engelledi. Polis, zaman zaman taşkınlık yapan Beşiktaşlı taraftarlara müdahale etti.

Reklam
Reklam

FENERBAHÇE KAFİLESİ BEŞİKTAŞLILARIN GEÇMESİNİ BEKLEDİ
Siyah - beyazlı taraftarlar stada doğru gelirken metrobüsten indirilerken maçın oynanacağı stada gelen Fenerbahçe kafilesini taşıyan otobüs bekletildi. Polis, Beşiktaşlı taraftarları yolun karşısına geçirdikten sonra Fenerbaçe kafilesinini stada gitmesine izin verdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz