Beşiktaş taraftarından Barış Şimşek tepkisi

Beşiktaş ile Bursaspor arasında oynanacak olan Vodafone Arena'nın açılış maçının hakemi Barış Şimşek'e Siyah-Beyazlı taraftarlardan tepki yağıyor.

Aradan geçen 3 sezonda yeniden yapılan ve adı Vodafone Arena olan yeni stadın ilk açılış maçı Beşiktaş - Bursaspor karşılaşmasını da yönetmek yine Barış Şimşek'e nasip olacak. Fakat Siyah-Beyazlı taraftarlar Vodafone Arena'nın açılış maçına Şimşek'in atanmasına tepki gösterdi.

İnönü'de oynanan son maçı da yönetmişti

Birçok ilke sahne olacak Pazartesi akşamı, ilginç bir tesadüf de yaşanacak. Karşılaşmayı yönetecek olan hakem Barış Şimşek, aynı zamanda İnönü Stadı'nın kapanış maçını da yönetmişti. Barış Şimşek, 12 Mayıs 2013'te Beşiktaş ile Gençlerbirliği arasında oynanan ve Siyah-beyazlıların 3-0 galibiyeti ile sonuçlanan maçın son düdüğünü çalmıştı.

Reklam
Reklam


Beşiktaş-Kasımpaşa maçında skandala imza atmıştı

Hatırlanacağı gibi o zaman Kasımpaşa forması giyen Ryan Donk, eline aldığı 'ikinci topu' ceza sahasındaki Beşiktaşlı Almeida'nın ayağındaki topa atmıştı. Bu pozisyon sonrası hakem Barış Şimşek'in oyunu hava atışıyla başlatması tartışmalara neden olmuştu. Kasımpaşa'nın 2-1 üstünlüğüyle sonra eren karşılaşmanın ardından Beşiktaş maçın tekrarı ile ilgili TFF'ye başvuruda bulunmuştu. Beşiktaş'ın bu başvurusunu dikkate alan TFF Yönetim Kurulu maçın tekrar edilmesine karar vermişti. Tekrar edilen karşılaşmayı Beşiktaş 3-0'lık skorla kazanmıştı. Barış Şimşek ise yaşanan bu olayı şu sözlerle açıklamıştı: “Donk’un, daha önceki örneklerde olduğu gibi topu dışarı atacağını sandım. Atmadığını görünce düdüğü ağzıma gütürdüm. O anda, topu, diğer topa fırlattı."

Beşiktaş taraftarı Barış Şimşek'e tepkilerini sosyal medyadan dile getirdi. İşte o paylaşımlardan bazıları;

Anahtar Kelimeler: