Beşiktaş taraftarının sabrı taştı

Turkcell Süper Lig'de Beşiktaş kendi evinde Sakaryaspor ile 0-0 berabere kalınca, siyah-beyazlı taraftarların sabrı taştı.

Maçın 28. dakikasında Cangele'nin kırmızı kart görmesi sonucu karşılaşmanın büyük bölümünü 10 kişi oynayan Sakaryaspor karşısında alınan beraberlik, Beşiktaşlı taraftarları adeta çileden çıkardı.

Özellikle maçın ikinci yarısında takımlarına büyük destek veren taraftarlar, maçın bitimiyle birlikte kulüp yönetimi, teknik heyet ve futbolcuları protesto etti.

Maçın son saniyelerinde takımlarını alaycı biçimde alkışlayan taraftarlar, hakemin bitiş düdüğüyle birlikte kulüp yönetim kurulu ve teknik direktör Jean Tigana'yı istifaya davet ettiler.

Reklam
Reklam

Bazı kongre üyeleri ile numaralı tribündeki taraftarlar arasında da sert tartışmalar yaşanırken, siyah-beyazlıların eski menajeri Sinan Engin, araya girerek, olayları yatıştırmaya çalıştı.

Beşiktaş ile 0-0 berabere kalan Sakaryaspor, lig tarihinde rakibi karşısında İstanbul'da ilk kez puan aldı.

Bu arada, ligde oynadığı son 3 maçta da kalesinde gol görmeyen Beşiktaş, bu sezon Trabzonspor yenilgisinin ardından kendi evinde ikinci kez puan yitirdi.Beşiktaş'ın forvet oyuncularından Mert Nobre, oyunun başlarında geçirdiği sakatlık nedeniyle karşılaşmaya devam edemedi.

Brezilya asıllı futbolcunun oyundan çıkarken gözyaşlarını tutamadığı gözlendi.

Geçen sezon şampiyon olan Beşiktaş Süper Genç ve (B) Genç futbol takımları için maçın devre arasında kupa töreni düzenlendi.

Kupalarını kulüp yönetim kurulu üyesi Süleyman Eren'den alan genç futbolcular, şampiyonluk turu attılar.