Beşiktaş Taraftarları Derneği 163 Ünite Kan Bağışında Bulundu

Zonguldak’ın Ereğli İlçesi Beşiktaş Taraftarları Derneği yönetimi geleneksel kan bağışı kampanyasını amfi tiyatroda gerçekleştirdi. Kızılay...

Zonguldak’ın Ereğli İlçesi Beşiktaş Taraftarları Derneği yönetimi geleneksel kan bağışı kampanyasını amfi tiyatroda gerçekleştirdi. Kızılay Kan Merkezi ile ortaklaşa düzenlenen kan bağışında 163 ünite kan topladı.

Ereğli Beşiktaş Taraftarları Derneği Yönetimi, sosoyal sorumluluk projesi kapsamında geleneksel hale getirdiği ve bu sene “Kan ve Hayat kurtar” sloganıyla üçüncüsünü düzenlediği kan bağışı kampanyasını amfi tiyatro da gerçekleştirdi. Dernek yönetimi başta olmak üzere üyelerin ve Ereğli halkının da katıldığı kan bağışı kampanyasında 163 ünite kan toplandı. Bir önceki sene toplanan 148 ünite kan bağışı rekorunu da geçen yönetim kurulu üyeleri, desteklerinden dolayı Ereğli halkına teşekkür etti.

Reklam
Reklam

Cumartesi günü 14.00 ila 00.00 saatleri arasında düzenlenen kan bağışı kampanyası hakkında açıklama da bulunan Ereğli Beşiktaş Taraftarları Derneği Başkanı Tarkan Adik, “Bu sene üçüncüsünü düzenlediğimiz “Kan ver Hayat Kurtar” kampanyamıza yoğun ilgi var. Bu sene tahmin ettiğimiz rakamların üzerine çıktığımıza inanıyorum. Bizi arayarak geç de olsa kan vermeye gelmek isteyen üyelerimiz var. Bizleri telefonla arayarak kampanyayı kapatmamızı istiyorlar. Kan bağışı kampanyamızın bu sene de emeline ulaştığını zannediyorum. Derneğimiz güzel etkinliklerine devam ediyor. Bayrağımız dalgalanmaya devam ettikçe bizim de bu etkinliklerimiz devam edecek. Beşiktaş’ın adına şanına yakışır bir şekilde bayrağımızı Ereğli’de de güzel bir şekilde dalgalandıracağız. Bütün sivil toplum kuruluşları ile omuz omuza vererek bize destek vermelerini istiyoruz. Bizlerde onlara destek vermeye çalışıyoruz. Güzel bir çalışma oluyor. Katkılarından dolayı herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Türk Kızılay’ı Ereğli Şube Başkanı Yusuf Oktay ise konuşmasında, Ereğli Beşiktaş Taraftarları Derneğinin geleneksel hale getirdiği kan bağışı kampanyasına ilginin oldukça yoğun olduğunu ve dernek yönetimine kan bağışı kampanyası düzenleyerek kendilerine katkı vermelerinden dolayı teşekkür ettiğini söyledi.

Reklam
Reklam

Kan bağışında bulunan vatandaşlara katılım belgeleri verilirken, dernek yönetimi ve üyeleri tarafından da yiyecek ve içecekler ikram edildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: