Beşiktaş teknik direktörü Carvalhal: İyi oynadık, ancak kazanamadık

Spor Toto Süper Ligi'nin ilk haftasında Eskişehirspor’a deplasmanda 2-1 mağlup olan Beşiktaş’ta büyük bir şok...

Spor Toto Süper Ligi'nin ilk haftasında Eskişehirspor’a deplasmanda 2-1 mağlup olan Beşiktaş’ta büyük bir şok yaşanıyor. Beşiktaş Teknik direktörü Carlos Carvalhal, maç sonuna kadar iyi oynamalarına rağmen şanssız bir şekilde yedikleri bir gol nedeniyle mağlup olduklarını söyledi.
Beşiktaş’ın Portekizli teknik direktörü Carvalhal maç sonunda düzenlediği basın toplantısında galibiyeti hak eden takım olduklarını belirterek sezona mağlubiyetle başladıkları için üzgün olduklarını söyledi. Carvalhal konuşmasına şöyle devam etti:
”Benim analizlerime göre ben bu maçı 3 bölüme ayırıyorum. Bu ilk bölümde ilk yarıda kendi yaptığımız hatalar, rakibin bulduğu kontra ataklar. Orta sahada içeriden oynadığımızda dönen topların defansımıza tehlike olarak geri dönmesi.
İkinci bölüm de ise ikinci yarının başıyla başladı. Bu zamanda tamamen kontrolümüzü elimize aldık. Daha iyi oynamaya başladık. Biz de o anda kuvvetliydik ve oyuna Mustafa’yı aldık. Ancak Mustafa’nın oyuna girişinden sonra üçüncü bölümde takımımızın arkasına atılan toplar ve takımımızın buna reaksiyon gösterememesi bunun sonucunda girdiğimiz pozisyonlardan sonra kalemizde gördüğümüz bir gol bize mağlubiyeti getirdi.
Oyuncu değişiklik hakkımız vardı belki golü yiyene kadar ancak o ana kadar çok iyi oynadık. İkinci yarıdan itibaren tamamen gol atmak isteyen takım ve devamlı baskı yapan takım bizdik. Ancak golü yedikten sonra reaksiyon göstermek için çok az bir vaktimiz vardı. Tabi ki bu maçın sonucunda Eskişehirspor galip geldi. Bende onları tebrik ediyorum.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz