Beşiktaş – Torku Konyaspor maçı Mynet Canlı Anlatım servisinde

Beşiktaş’ın şampiyonluk yarışındaki önemli Torku Konyaspor maçı bu akşam saat 20:00’de. Beşiktaş - Konyaspor maçını Mynet Canlı Anlatım servisinden takip edebilirsiniz.

Spor Toto Süper Lig’de şampiyonluk yarışını sürdüren Beşiktaş, bu akşam Torku Konyaspor karşısında galibiyet arayacak. Osmanlı Stadı’nda saat 20:00’de başlayacak Beşiktaş – Konyaspor maçının sonucu merakla bekleniyor. Bu önemli karşılaşmayı Mynet Canlı Maç Anlatımı sayfasından takip edebilirsiniz. Mynet Canlı Maç Anlatımı’nda maçla ilgili bilgiler yer alacak. Maçın başlama düdüğünden itibaren, Beşiktaş – Torku Konyaspor maçında olan biteni anında Mynet Canlı Anlatım servisinde bulabilirsiniz. Her hafta zirvenin el değiştirdiği Spor Toto Süper Lig'de, Beşiktaş rakiplerinden bir adım geride. Bir maç eksiği bulunan siyah-beyazlı takım lider Galatasaray’ın 7, ikinci Fenerbahçe’nin 4 puan gerisinde yer alıyor. Slaven Bilic ve öğrencileri, bu maçtan 3 puanla ayrılmak için sahada varını yoğunu ortaya koyacak.

Reklam
Reklam

BEŞİKTAŞ - KONYASPOR MAÇI MYNET CANLI ANLATIM İÇİN TIKLAYIN

Hakem Mustafa Kamil Abitoğlu’nun yöneteceği Beşiktaş – Torku Konyaspor maçı 18 Mayıs Pazartesi günü saat 20:00’de başlayacak. Bu önemli maç Mynet Canlı Anlatım’ın yanı sıra Lig Tv’den de izlenebilecek.