Beşiktaş, Trabzonspor Maçı Hazırlıklarına Devam Ediyor

 Ali DANAŞ - İSTANBUL / DHA Beşiktaş ,Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Trabzonspor ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını bu sabah

Ali DANAŞ - İSTANBUL / DHA

Beşiktaş ,Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Trabzonspor ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını bu sabah yaptığı antrenmanla sürdürdü.
Teknik direktör Slaven Bilic yönetiminde yapılan antrenman takım halinde yapılan ısınma koşusu ile başladı. Koşu sonrası stretching ve pas çalışmaları yapan futbolcular elle pas, kafa şut oynunun ardından yarı sahada yaptıkları çift kale taktik maçı ile antrenmanı tamamladı.
Sakatlıkları devam eden Veli Kavlak ve Tolga Zengin idmana katılmazken İsmail Köybaşı bireysel çalışmalarına devam etti. Serdar Kurtuluş ve Ersan Gülüm ise takımla birlikte çalıştı.
Siyah beyazlılar, Trabzonspor maçı hazırlıklarını yarın saat 11:00'de yapacağı antrenmanla tamamlayacak ve özel uçakla Trabzon'a giderek kampa girecek.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz