Beşiktaş, Trabzonspor Maçı Hazırlıklarını Sürdürdü

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig’in 8. haftasında 21 Ekim Pazar günü kendi sahasında Trabzonspor ile...

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig’in 8. haftasında 21 Ekim Pazar günü kendi sahasında Trabzonspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sabah yaptığı antrenmanla devam etti.

BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde teknik direktör Samet Aybaba yönetiminde dinlenme ve taktik çalışması yapan siyah-beyazlılar, antrenmana ısınma koşuları ile başladı. Daha sonra 5-2 ve kanat çalışmaları yapan oyuncular, şut çalışması ile idmanı tamamladı.

Antrenmana tedavilerine devam edilen Mustafa Pektemek, Mehmet Akgün ve Muhammed Demirci ile dün oynanan maçta, sağ arka uyluk adalesinde gerilmeye bağlı kısmi yırtık olan Necip Uysal ve sol ayağında ezilme meydana gelen Koray Yıldız katılmadı. Beşiktaş Kulüp Doktoru İsmail Başöz, Necip Uysal ve Koray Yıldız'ın MR'larının çekildiğini ve durumlarının maç günü belli olacağını belirtti. Sakatlığı devam eden İsmail Köybaşı ise takımdan ayrı çalışmalarını sürdürdü.

Reklam
Reklam

Beşiktaş, yarın yapacağı antrenmanın ardından tesislerde kampa girecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: