Beşiktaş Yasin'e kancayı taktı

Devre arasındaki transfer çalışmalarına şimdiden başlayan Beşiktaş Yönetimi, Çaykur Rizesporlu Yasin Çakmak'ı transfer etmek için kolları sıvadı. İlk resmi teklifini Antalyasporlu Ali Bilgin'e yapan siyah - beyazlı yönetim, Çaykur Rizesporlu yöneticilerle Yasin için ön görüşme yapacak. Tigana'nın istediği genç oyuncu için bazı yöneticilerin, "Yasin çok genç ve geleceği olan bir futbolcu. Zaten bizim defans oyuncularımız Milli Takımın da defansını oluşturuyor" diyerek çekince koydukları öğrenildi.

Reklam
Reklam

21 yaşındaki genç stoper bu sezon oynadığı 20 maçın tamamında ilk on birde sahaya çıktı. Özellikle hava toplarındaki hakimiyetiyle dikkat çeken Yasin'i Beşiktaş'ın yanı sıra Trabzonspor'un da transfer listesinde bulunduğu kaydedildi.

Gençlerbirliği maçından sonra Tigana ile Ankara'da bir toplantı yapacak olan yönetim, yabancı oyuncu transferi için hocanın vereceği rapor doğrultusunda hareket edecek. Kulüpten sızan haberlere göre siyah - beyazlı yönetimin yabancı oyuncu transferine soğuk baktığı, Fransız hocanın, ısrar etmesi halinde Avrupa'da futbolcu arayışına geçecekleri vurgulandı.

Kleberson sıkıntısı
Bu arada sezon başından bu yana oynadığı maçlarda kötü bir performans ortaya koyan Kleberson'un alıcı bulunması halinde satılacağı ileri sürüldü. Yönetim, Ankara'da Tigana ile gerçekleştireceği zirvede Kleberson konusunu da masaya yatıracak. Fransız hocanın vereceği karar, Kleberson'un kaderini belirleyecek. Brezilyalı oyuncuyla, Fransa Ligi'nden iki takımın yanı sıra Yunanistan Ligi'nden de bir kulübün ilgilendiği öğrenildi.

Reklam
Reklam

Öte yandan yönetici Sinan Vardar'ın, "Kleberson gitmeli" yönünde yaptığı açıklamalar diğer yöneticilerin tepkisine neden oldu. Siyah - beyazlılar, "Böylesi kritik bir ortam da bir yöneticinin çıkıp, Kleberson'u kötülemesi doğru değil. O zaman ne alıcı bulabiliriz, ne de satabiliriz" diye konuştular.

Kaynak: Milliyet