Beşiktaş, yeni sezon hazırlıklarını sürdürdü

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş, günün ilk antrenmanını sabah saatlerinde yaptı.BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde yardımcı...

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş, günün ilk antrenmanını sabah saatlerinde yaptı.
BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde yardımcı antrenörler gözetiminde yapılan idmana ısınma hareketleri ve kısa mesafeli koşularla başlayan siyah - beyazlılar, daha sonra 3 gruba ayrılıp değişmeli olarak koşu, pas ve şut çalışmaları yaptı. Bir süre 5’e 2 çalışan ekibimiz, tempolu koşularla ilk antrenmanı tamamladı.
Sakatlığı devam eden Ersan Gülüm ve milli takım kampında bulunan Atınç Nukan’ın yanı sıra tedavileri süren Mustafa Pektemek ve Guti idmana katılmadı.
Siyah - beyazlı ekip bugün saat 18.00’de basına kapalı yapacağı çalışmayla günü tamamlayacak. Yarın da bir dizi maç için İspanya'ya gidecek.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz