Beşiktaş yönetiminden Vitor Pereira'ya tepki

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira'nın 'Şampiyonluk bayrağını elimizle teslim ettik' sözlerine Beşiktaş yönetiminden tepki geldi.

Başakşehir'e deplasmanda yenilerek şampiyonluk yarışında büyük yara alan Fenerbahçe'de teknik direktör Vitor Pereira’nın maç sonrasında yaptığı açıklamalar Beşiktaş’ı kızdırdı. Bu sezon Şenol Güneş yönetiminde bambaşka bir kimliğe bürünen ve ligi domine eden siyah-beyazlılarda yönetimden Portekizli hocaya şu sözlerle tepki geldi:

“Fenerbahçe'nin hocasına kendi mağlubiyetlerinin açıklamasını yapmak yerine Beşiktaş’la ilgili konuşmak daha kolay geliyor. Ama atladığı bir şey var ki, kendisinin iddia ettiği ettiği gibi kimse şampiyonluğu Beşiktaş’a elleriyle teslim etmedi. Biz sezon başından bu yana ortaya koyduğumuz mücadelemiz ile buraya kadar geldik, herhangi birinin ya da bir kulübün ikramıyla değil. 6. haftada aldığımız liderliği 13. haftada bir kere F.Bahçe’ye emanet ettik sonrasında bir daha arkamıza bakmadık.

Reklam
Reklam

‘BİZ SAYGILIYIZ’

Bize kimse şampiyonluk hediye etmedi, biz kendi tırnaklarımızla hak ederek şampiyon oluyoruz. Halen ‘şampiyon olduk’ da demiyoruz. Çünkü rakiplerimiz her zaman saygı gösteren bir kulübüz. Oynamadan ve sonuca ulaşmadan ‘oldu, bitti’ demeyiz, sahaya çıkarken mücadele eder, futbolumuzla hak ederek şampiyon oluruz.

Tarihimiz boyunca kazandığımız tüm kupaları hak ederek kazandık, kimsenin bize bir şeyi hediye etmesine ihtiyacımız yok. Bu tür söylemlerle başarımıza gölge düşürmeye çalışmak, futbola ve sahada emek veren herkese ayıptır.”

Anahtar Kelimeler: