Beşiktaş'a küfretti

Fernandes, geçen hafta adının karıştığı kavganın perde arkasını AKŞAM'a anlattı

Beşiktaş'ın yıldızı Manuel Fernandes, asistleri kadar zaman zaman da gece hayatıyla konuşuluyor. Ancak Portekizli futbolcu geçen hafta öyle bir olayla gündeme geldi ki, Fernandes'i yakından tanıyan hiç kimse söylentisine bile inanmak istemedi. İddialara göre Siyah-Beyazlı taraftarların 'Ferdi Baba'sı, sakatlığı nedeniyle oynamadığı Ordu maçının gecesi, eğlenmeye gittiği bir gece kulübünde evli bir kadına sarkıntılık etti. Kadının kocası da Beşiktaşlı yıldıza tepki gösterince kavga çıktı. Güvenlikçiler, kendini kaybeden Ferdi'yi zor zaptetti.

O GECE NELER YAŞANDI?

İddialar işte böyleydi. Peki işin aslı ne? AKŞAM, Manuel Fernandes'e o gece neler yaşandığını sordu. Yıldız futbolcu da kavgayı yalanlamadı ama evli bir kadına sarkıntılık ettiği iddialarına ise tüm samimiyetiyle çok net cevap verdi.
Fernandes, sorularımıza cevap vermeden 'Kesinlikle o kişinin eşine sarkıntılık etme gibi bir durum söz konusu değil' dedi.

İNGİLİZCE KÜFÜRLER ETTİ
- Peki kavga olayı doğru mu?
O gece yaşanan böyle bir tatsızlık oldu.
- Kavga neden çıktı?
Beşiktaş'a İngilizce küfretti.
- Kendini bu yüzden mi kaybettin?
Galatasaray lehine sloganlar atan bu beyefendi, yüzüme bakarak Beşiktaş aleyhine ileri geri konuştu. Ben de buna kızdım ve Beşiktaş'a edilen küfre tepki gösterdim.
- Eşine sarkıntılık ettiğin söyleniyor?
Kimsenin eşine sarkıntılık etmedim. Bu adam bana tamamen iftira attı.