Beşiktaş’ı Gözüne Kestiren Timsah Pusuya Yattı

Süper Lig'in üst sıralarından kopmak istemeyen Bursaspor, yarın karşılaşacağı Beşiktaş’ı yenerek bu hedefine ulaşmak istiyor.Spor...

Süper Lig'in üst sıralarından kopmak istemeyen Bursaspor, yarın karşılaşacağı Beşiktaş’ı yenerek bu hedefine ulaşmak istiyor.

Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında kendi saha ve seyircisi önünde Beşiktaş'ı ağırlayacak olan Bursaspor’da tek hedef 3 puan. Yeşil - beyazlı takımda bütün planlar galibiyet üzerine kuruldu. Geçen hafta Kasımpaşa yenilgisi ile Avrupa kupaları yolunda büyük bir yara alan Bursaspor, Beşiktaş’ı yenerek moral bulmak istiyor.

Bursa Atatürk Stadyumu'nda saat 20.00'de başlayacak karşılaşmayı Halis Özkahya yönetecek. Maça tam kadro hazırlanan yeşil-beyazlı takımda eksik veya sakat oyuncu bulunmuyor.

Reklam
Reklam

Yarın Atatürk Stadı'nda yapılacak maçla birlikte takımlar 102. kez karşı karşıya gelecek. Türk futbolunun iki büyük kulübünden Beşiktaş bugüne kadar oynanan 101 maçın 43'ünü kazanırken, 19 mücadeleden ise yeşil - beyazla takım galip ayrıldı. Geri kalan 39 karşılaşmada ise taraflar beraberlikle sahadan ayrıldı.

Bu karşılaşmalarda Bursaspor’un 89 gölüne Beşiktaş 136 gol ile karşılık verdi. Bursaspor ile Beşiktaş ligde ise 87 kez kozlarını paylaştı. Ligde ise Bursaspor 15 galibiyet alırken, Beşiktaş ise 36 mücadeleden galibiyetle ayrıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: