Beşiktaş'ın 110. Yılı Bandırma'da Kutlandı

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Balıkesir’in Bandırma ilçesinde Beşiktaşlılar Derneği tarafından düzenlenen 110. yıl balosuna...

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Balıkesir’in Bandırma ilçesinde Beşiktaşlılar Derneği tarafından düzenlenen 110. yıl balosuna katıldı.

Gecede konuşma yapan Orman, Beşiktaş’ın güçlü bir kulüp olduğunu, ülke genelinde 108 adet taraftar derneği bulunduğunu belirterek, “Beşiktaş rayına oturmuş bir kulüptür. Bu ay sonunda inşaasına başlayacağımız yeni stat sadece ülkenin değil, dünyanın en güzel stadı olacak” şeklinde konuştu.

Bandırma Beşiktaşlılar Gençlik ve Spor Kulübü'nün sporcularıyla fotoğraf çektiren Orman, Bandırma Beşiktaşlılar Derneği'nin önemli bir dernek olduğunu ifade etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: