Beşiktaş'ın B planı elden gidiyor

Rüştü Reçber ile yolların ayrılmasının ardından kaleci arayışlarına başlayan Beşiktaş'ın gündeminde olduğu iddia edilen Japon file bekçisi Kawashima'dan kötü haber geldi.

Kolombiyalı file bekçisi David Ospina ile sona yaklaşan ancak bu kalecinin Lyon'un transfer hedefleri arasına girmesinin ardından transferde belirsizliğinin hakim olduğu Beşiktaş'ta, siyah beyazlı yönetimin Allan McGregor ve Kawashima alternatiflerini elinde tuttuğu iddia edilirken Japon eldiven Kawashima'nın Standart Liege yolunda olduğu iddia edildi.

[

* MYNET SPOR'U FACEBOK'TAN TAKİP EDİN](http://www.facebook.com/spormynet)

CANLI MAÇ SONUÇLARI İÇİN TIKLAYIN

Reklam
Reklam

Belçika ligi ekiplerinden Lierse takımında forma giyen 29 yaaşındaki kaleci için Standart Liege kulübünün bonservis bedeli olarak 600.000 Euro ödeyeceği belirtilirken 29 yaşındaki Japon kalecinin Liege'e imza atmasının ardından siyah beyazlı yönetimin gündemindeki kaleci transferi sayısı 2'ye düşecek.

Geçtiğimiz günlerde siyah beyazlı kulübün Andreas Isaksson ve Paul Robinson ile de ilgilendiği gündeme düşerken İsveçli file bekçisi Isaksson kısa bir süre önce Kasımpaşa'ya transfer oldu.ü

KAWASHİMA KİMDİR?
29 yaşında ve 1.85 boyunda olan Kawashima, Lierse'e transfer olmadan önce formasını giydiği Kawasaki Frontale ekibindeki performansla dikkatleri çekmişti. Japonya Milli Takımı'nın da kalesini koruyan Kawashima, 2009 yılında Japonya Ligi'nin en iyi kalecisi seçilmiş ve aynı zamanda Fair-Play ödülünü almıştı.

Anahtar Kelimeler: