Beşiktaş'ın Cas Davası 5 Temmuz'da

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Beşiktaş’ın Avrupa kupası kaderini belirleyecek olan 5 Temmuz’daki CAS davasıyla...

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Beşiktaş’ın Avrupa kupası kaderini belirleyecek olan 5 Temmuz’daki CAS davasıyla ilgili, “Nihai karara çok az bir süre kaldı, Beşiktaş kamuoyunu çok büyük beklentiler üzerine kurmak istemiyorum” dedi.

Kulüpler Birliği Toplantısı’nın ardından çıkışta gazetecilerin sorularını cevaplayan Orman, 5 Temmuz’da görülecek davaya yönelik, “Nihai karara çok az bir süre kaldı. Yargının vereceği kararı bekleyeceğiz. Beşiktaş kamuoyunu çok büyük beklentiler üzerine kurmak istemiyorum. Gerekli savunmayı avukatlar yapıyor, verilen kararı bekliyoruz” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Beşiktaş’ın İnönü Stadı’nın yenilenmesi nedeniyle yeni sezonda TT Arena isteğini değerlendiren Orman, “Bu konu çok fazla gerildi. Yapılan talihsiz açıklamalar daha da geriyor. İki dost camianın basın üzerinden değil yüzleşerek konuşması lazım. Bizim 110 seneyi aşmış birlikteliklerimiz var, dostluklarımız var, onun için bu konu her halükarda sulh yoluyla aşılacaktır” ifadelerini kullandı.

“ÖNÜMÜZ KIŞA DOĞRU HESAPLARIMIZI YAPIYORUZ, YAZ GELİRSE BAHTIMIZA DİYE DÜŞÜNÜYORUM”

Orman, kameralara kapalı alanda yaptığı açıklamada ise CAS’taki davaya ilişkin, “Çok hukuksal bir dava. Çok bir şey söylemek istemiyorum ama kendimi de kamuoyu önünde pek fazla umutlandırmak istemiyorum. 5 Temmuz’a şunun şurasında 1 hafta kaldı, 1 hafta sabredeceğiz ve yargının verdiği karara da saygı duyacağız. Önümüz kışa doğru hesaplarımızı yapıyoruz, yaz gelirse bahtımıza diye düşünüyorum” şeklinde konuştu.

“BAŞBAKANIMIZIN DAHA ÖNEMLİ İŞLERİ VAR”

Bir gazetecinin, “Kupa krizinde olduğu gibi stat krizinde de Sayın Başbakanımızın devreye girmesi beklentisi var mı?” sorusu üzerine Orman, “Ben de öyle bir beklenti yok. Türkiye Cumhuriyeti’nin Başbakanı’nın şu anda çok önemli işleri var. Suriye’yle krizler var, şehitlerimiz var, daha önemli konuları var. Biz medeni ve eğitimli insanlar olarak sahada mücadele eden kulüplerin başkanları olarak bunları oturup çözmeye çalışacağız, bize düşen görev o kitleleri tahrik etmeden öyle götürmeye gayret etmemiz lazım” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: