Beşiktaş'ın forveti çalışıyor

Fortis Türkiye Kupası (A) Grubu'nda deplasmanda Turkcell Süper Lig'in lideri Trabzonspor'u 2-1 yenen Beşiktaş'ta, galibiyetin yanı sıra forvet oyuncularının son haftalardaki performansının sevinci yaşanıyor.

Trabzonspor karşısında 1 gol kaydeden Bobo ile birlikte Nobre ve Holosko da son haftalardaki verimli performanslarıyla teknik heyete güven verdi.

Nobre, Holosko ve Bobo'dan oluşan forvet hattı, attığı gollerle kendilerinden beklenen görevi yerine getirdi. Beşiktaş'ın Fortis Türkiye Kupası'nda Antalyaspor ile yaptığı maçta Holosko golünü atarken, Turkcell Süper Lig'de Kocaelispor karşısında bu 3 futbolcu da gole ulaşmasını bildi. Son olarak kupada Trabzonspor ile yapılan ve 2-1 kazanılan maçta Bobo gol atarak, forvet hattının formda olduğunu ortaya koydu.

Reklam
Reklam

Beşiktaş'ın forvet hattındaki isimleri içinde, şu ana kadar en golcü futbolcu Nobre oldu. Yıldız oyuncu ligde 5 ve Avrupa'da 2 gol kaydetti.Siyah-beyazlı takımın en golcü yabancı oyuncusu olan Bobo da son haftalardaki suskunluğuna son verdi ve gollerini sıralamaya başladı.

Holosko da bu oyunculara ayak uydurdu. Nobre ve Bobo'nun ardından takımın en skorer isimlerinden biri olan Holosko, şu ana dek 5 golü rakip filelere bıraktı.

Delgado da zaman zaman oynadığı futbolla eleştirilse de kritik anlarda attığı gollerle takımına büyük katkı sağlamasını bildi. Kocaelispor karşısında güzel bir gol atan Delgado, bu sezon 5 gol atma başarısı gösterdi.