Beşiktaş’ın Kartal Yuvası Tır’ı Ödemiş’te

Ödemiş, Türkiye’nin büyük spor kulüplerinin lisanslı ürünlerinin satıldığı mobil satış araçlarını ağırlamaya devam ediyor. Galatasaray...

Ödemiş, Türkiye’nin büyük spor kulüplerinin lisanslı ürünlerinin satıldığı mobil satış araçlarını ağırlamaya devam ediyor. Galatasaray ve Fenerbahçe’nin ardından şimdi de Beşiktaş Jimnastik Kulübü’nün lisanslı ürünlerini satışa sunan Kartal Yuvası mağazalarının TIR’ı Ödemiş’e geldi.

Ulus Meydanı’na konuşlanarak, Ödemiş’teki Kara Kartallarla buluşan TIR’ın yarın akşama kadar Ödemiş’te satış yapacağı ifade edildi. Denizli’nin Buldan ilçesinden Ödemiş’e gelen araçta ilk gün en çok ilgiyi “Feda” tişörtü ile kırmızı formalar gördü.

Reklam
Reklam

TIR’ın satış sorumlusu Özcan Güneş yaptığı açıklamada, “Beşiktaşımızın lisanslı ürünlerinin yer aldığı aracımıza Ödemiş’te ilk günkü ilgi güzeldi. Beşiktaş’la ilgili A’dan Z’ye her şeyin bulunduğu TIR’ımız her gün saat 20.00’ye kadar açık olacak. Beşiktaş taraftarını TIR’da yer alan lisanslı ürünlerden alarak kulübümüze maddi destek vermeye ve korsan ürün kullanımının önüne geçmeye davet ediyoruz” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: