'Beşiktaş’ın Prosinecki Ile Anlaştığı Haberleri Bizim Dışımızdaki Gelişme'

Kayserispor Kulübü Basın Sözcüsü Oğuz Ortaköylüoğlu, Beşiktaş’ın teknik direktörleri Robert Prosinecki ile anlaştığı yönünde çıkan...

Kayserispor Kulübü Basın Sözcüsü Oğuz Ortaköylüoğlu, Beşiktaş’ın teknik direktörleri Robert Prosinecki ile anlaştığı yönünde çıkan haberlerin tamamen kendileri dışından gelişen ve söylenen bilgiler olduğunu açıkladı. Ortaköylüoğlu, bu konuda söylenenlerin doğru olmadığı ve Robert Prosinecki’nin takımın başında olduğunu söyledi.

Robert Prosinecki, Kayserispor’un Shota Arveladze ile yollarını ayırmasından sonra yönetimin yaptığı görüşmeler sonucu takımın başına geçti. Geçen sezon ligin ilk yarısında gelen Prosinecki, başarılı bir performans ortaya koyarak ligin son sırasında yer alan takımı ligin ilk 5 içinde tamamlamasını sağladı.

Reklam
Reklam

Prosinecki’nin bu başarısı spor camiası tarafından takdirle karşılanırken, teknik direktör noktasında sorun yaşayan Beşiktaş’ın da dikkatini çekti. Lig bitiminde Prosinecki’nin Beşiktaş takımı ile anlaştığı ve Kayserispor’u ikna edeceği yönünde çıkan haberler Kayserispor cephesini rahatsız etmeye başladı.

Basın Sözcüsü Oğuz Ortaköylüoğlu, çıkan haberlerin doğru olmadığı ve tamamen kendileri dışında yer alan bilgiler olduğunu söyledi. Ortaköylüoğlu, Robert Prosinecki ile devam ettiklerini ifade ederek, sözlerini şöyle tamamladı:

“Prosinecki, çok az takım çalıştırması ve genç olması nedeniyle temkinli yaklaşılan bir isimdi. Ama biz öyle düşünmüyorduk ve başarılı olacağına inanıyorduk. Şuan biz hocamızla devam ediyoruz. Kendisi çok iyi birisi. Daha da başarılı bir dönem geçireceğimize inanıyoruz. Bu nedenle söylemlere ve çıkan haberlere itibar etmiyoruz. Biz yolumuza devam ediyoruz.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: