Beşiktaş'ın Sezona Hazırlık Çalışmaları

Beşiktaş, Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Kırklarelispor'la deplasmanda yapacağı hazırlık maçı için Kırklareli'ne geldi.

Beşiktaş, Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Kırklarelispor'la deplasmanda yapacağı hazırlık maçı için Kırklareli'ne geldi.

Takım otobüsüyle Kırklareli'ne gelen Beşiktaş ekibini, Kırklareli Emniyet Müdürlüğü Polis Sosyal Tesisleri'nde, Kırklareli Belediye Başkanı Cavit Çağlayan, Kırklareli Emniyet Müdürü Mehmet Behzat Canbazoğlu ve Kırklarelispor Kulübü Başkanı Volkan Can karşıladı.

Çağlayan, Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba'ya "Kırklareli'ne hoşgeldiniz" diyerek çiçek verdi. Beşiktaşlı futbolcular ve teknik heyet, maç saatine kadar Kırklareli Emniyet Müdürlüğü Sosyal Tesisleri'nde dinlenecek.

Reklam
Reklam

Beşiktaş, Kırklarelispor ile saat 17.30'da Atatürk Stadı'nda yapacağı maça, şu oyunculardan kurulu kadroyla geldi:

Cenk Gönen, Allan Mcgregor, İbrahim Toraman, Ersan Gülüm, Necip Uysal, Mehmet Akyüz, Muhammed Demirci, Veli Kavlak , Manuel Fernandes, Roberto Hilbert, Emre Özkan, Hasan Türk, Kadir Arı, Mehmet Akgün, Oğuzhan Özyakup, Erkan Kaş, Mertcan Aktaş, Hugo Almeıda, Olcay Şahan, Tomas Sivok, Julien Escude ve Emre Metin.

Muhabir: Cihan Demirci-Salim Tiran/ Salih Baran

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz