Beşiktaş'ın ''Uğur'u''

Ertuğrul Sağlam ısrarla istedi, Manisa zorlukla ikna edildi. 2-1 kazanılan Schalke maçında yıldızlaşan Uğur İnceman şimdiden taraftarların gözüne girdi.

İlk etapta sakatlandı ama
İsmi ilk olarak 2000 yılında Beşiktaş ile anılmıştı. O dönem Fürth takımının formasını giyen Uğur İnceman'ı takibe alan Siyah-Beyazlılar, transferde ısrarcı olmayınca, gurbetçi oyuncu Manisaspor'un yolunu tutmuştu. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın, "Mutlaka kadromda görmek istiyorum" dediği Uğur İnceman için kulübüyle kıran kırana bir pazarlığa giren Beşiktaş, sonunda yıldız futbolcuyu renklerine bağladı. İlk etap kampında sakatlanmasına rağmen, ikinci Avusturya seferinde parlayan Uğur, Schalke maçında tam anlamıyla yıldızlaştı.

Reklam
Reklam

Delgado'yla iyi anlaştı
Orta sahada Edouard Cisse'yle birlikte görev yapan ve 90 dakika sahada kalan Uğur İnceman, hücumları başlatan isim oldu. Ayrıca kaptan Matias Delgado'yla da iyi bir uyum yakalayan tecrübeli futbolcu, Arjantinli'ye attığı paslarla göze çarptı. Takımda iyi bir ortam olduğunu dile getiren Uğur İnceman, "Hepimiz Beşiktaş'ın başarısı için mücadele ediyoruz. Teknik direktörümüz Ertuğrul Sağlam beni çok istemişti. Ben de bu formayı giymek istiyordum. İnönü Stadı'na çıkacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum" ifadesini kullandı.