Beşiktaş'ın Vodafone Park'taki 100. Golü Tosiç'ten Geldi

Beşiktaş'ın Vodafone Park'taki 100. golü Tosiç'ten geldi Osmanlıspor, Beşiktaş'ı sahaya çıkarken alkışladı Beşiktaş-Osmanlıspor maçından notlar İstanbul (DHA) Spor Toto Süper Lig'in son haftasında Osmanlıspor

Beşiktaş'ın Vodafone Park'taki 100. golü Tosiç'ten geldi

Osmanlıspor, Beşiktaş'ı sahaya çıkarken alkışladı

Beşiktaş-Osmanlıspor maçından notlar

İstanbul (DHA)

Spor Toto Süper Lig'in son haftasında Osmanlıspor maçı öncesi boğaz turu yapan ve Vodafone Park'ın dışında

oluşturulan platformda şampiyonluğu kutlayan Beşiktaş'ın coşkusu, stat içinde de sürdü. Beşiktaşlı futbolcular ısınmak için sahaya çıktığında tüm stat arken, "Şampiyon" tezahüratlarıyla inledi.

OSMANLISPOR'DAN BEŞİKTAŞ'A PANKART JESTİ

Konuk ekip Osmanlıspor'un teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, yardımcıları ve oyuncular, siyah-beyazlı takımın teknik heyetiyle oyuncularını

Reklam
Reklam

seremoni öncesi alkışlarla karşıladı. Çıkış tüneli önünde iki sıra halinde siyah-beyazlıları bekleyen Osmanlısporlular, Beşiktaş'ı şampiyonluğundan dolayı kutladı. Konuk ekip ayrıca sahaya "ŞampiyONBEŞiktaş'a Şampiyonlar Ligi'nde başarılar dileriz." yazılı pankartla çıktı.

Beşiktaşlı taraftarlar da tribünün büyük bölümünü kaplayan ve üstünde "Alkışlayın Şampiyonu" yazan pankart açtı. Osmanlıspor, ısınmak için sahaya çıkarken de Şırnak'ta askeri helikopterin düşmesi sonucu şehit olan 13 askeri unutmadı ve "Şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyoruz" yazılı pankart taşıdı. Beşiktaşlı taraftarlar, Osmanlısporlu oyuncuları bu iki hareketinden dolayı yoğun bir şekilde alkışladı.

Bu arada karşılaşma öncesinde Şırnak'ta şehit düşen askerler için bir dakikalık saygı duruşu yapıldı.

100. GOL TOSİC'TEN

Sezon boyunca ilk 11'de şans bulan Fabricio Agosto Ramirez, Dusko Tosic, Tolgay Arslan, Oğuzhan Özyakup, Ryan Babel, Vincent Aboubakar ve Cenk Tosun, sezonun son karşılaşmasında da görev aldı. Şenol Güneş'in fazla oynatmadığı Andreas Beck, Matej Mitrovic, Caner Erkin ve Gökhan İnler de şampiyonluk coşkusunun yaşandığı karşılaşmada ilk 11'de sahaya çıkma fırsatı yakaladı.

Reklam
Reklam

Beşiktaş'ta annesinin rahatsızlığı nedeniyle ülkesi Brezilya'ya giden Anderson Talisca, sezonun son karşılaşmasında yer alamadı. Sakatlığı nedeniyle

Gaziantepspor maçının kadrosunda bulunmayan Ricardo Quaresma, Osmanlıspor mücadelesinde de aynı nedenle oynayamadı. Son haftalarda kadroda tercih edilmeyen Atiba Hutchinson, sezonun son maçında yine kadroda bulunmadı.

Öte yandan Siyah-beyazlı takımın stat yenilendikten sonraki 100. golü Tosiç'e kısmet oldu.

Osmanlıspor karşısında takımını öne geçiren Cenk Tosun 99., Tosiç ise skoru 2-0'a getirirken Beşiktaş'ın Vodafone Park'taki 100. golünü kaydetmiş oldu.

(fotoğraflı)

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz