Beşiktaşlı Futbolcu Mario Gomez: "çok Yıpratıcı Bir Maç Oynadık"

 ALİ DANAŞ - İSTANBUL / DHA Beşiktaşlı futbolcu Mario Gomez, Fenerbahçe'yi 3-2 yendikleri maçın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Gomez, şunları söyledi; "Müthiş

ALİ DANAŞ - İSTANBUL / DHA

Beşiktaşlı futbolcu Mario Gomez, Fenerbahçe'yi 3-2 yendikleri maçın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.
Gomez, şunları söyledi;
"Müthiş bir derbi oldu. Ben kendi adıma keyif aldım. Futbolun keyifli yönü ortaya çıktı. Fenerbahçe şampiyon bir kulüp. Büyük karakterlere sahip oyuncuları var. Çok yıpratıcı bir maç oynadık. Güzel goller atıldı. Bazen sürtüşmeler oldu. Hakem için de zor bir maçtı. Futbolun güzelliği ortaya çıktı. Maç bittiğinde iki takımın oyuncuları da el sıkıştı."
Fenerbahçeli futbolcu Van Persie ile kıyaslanmasıyla ilgili soru üzerine Mario Gomez, "Ben bu kıyaslamalara önem vermiyorum. Kendimi Van Persie, Eto'o ya da Podolski ile kıyaslamıyorum. Benim buradaki varlık sebebim takımıma katkı yapmak. Bu büyük taraftara katkı yapabilmek ve şampiyonluk için mücadele edebilmek. Bununla ilgili tartışmalar, medyanın ve taraftarların ilgisini çekebilir. Benim için önemli olan çalışmaya devam etmek. Liderliği korumamız gerekiyor. Yürümemiz gereken daha çok yol var" dedi.
Hakemlerin yönetimiyle ilgili yöneltilen soruya ise soruyu Gomez, şu yanıtı verdi;
"Kendimi ve onları zor durumda bırakmak istemiyorum. Oyuncular olarak elimizden geleni yapıyorsak, onlar da ellerinden geleni yapmak için uğraşıyor. Bu akşam ben, Bruno Alves ve Kjaer elimizden geleni yaptıysak onlar da işlerini doğru bir şekilde yapmaya çalıştı. 90 dakika sahada birçok şey yaşanıyor. Bunları konuşmak ve tartışmak doğru olmaz. Her şey sahada olup bitiyor."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: