Beşiktaşlı futbolcudan büyük hata!

Tromsö karşısında skor 1-1’ken orta sahada takım ileri çıkarken topu kaptıran Fransız stoper, Pritchard’ın gol atmasına neden oldu. Maç sonunda Fernandes, “Yenildik çünkü standartlarımızı düşürdük. Rakip bizden daha fazla koşup istediğini aldı” dedi.

Tromsö deplasmanında 68. dakikada Escude'nin yaptığı hata sonrası topu kapan Pritchard, skoru 2-1'e getirdi. Kalan dakikalarda Beşiktaş bastırsa da ileride tam olarak orgazine olamadı. Maçı 2-1 kaybeden Beşiktaş, özlediği, özlettiği Avrupa arenasına kötü bir başlangıç yaptı.

BEŞİKTAŞLI OYUNCU, YAPTIĞI HATAYLA DÜN GECEKİ MAĞLUBİYETE DAMGASINI VURDU

Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi'nde  mücadele etmesi için büyük önem taşıyan Tromsö mücadelesi, büyük bir hataya sahne oldu. Tromsö'nün beraberliği yakalamasının ardından Slaven Bilic, oyuncu değişikliği yaparak oyuna müdahalede bulundu. Dentinho'yu oyundan alan Bilic, Gökhan Töre'yi sahaya sürdü. Kanatları iyi kullanarak rakip kaleye gitmeye çalışan Beşiktaş, Julien Escude'nin hatası sonrasında topu ikinci kez ağlarında gördü.

Reklam
Reklam

Manu Fernandes faturayı kesti

Escude'nin orta sahada ileriye çıkarken topu kaptırmasının ardından Beşiktaş savunması bomboş yakalandı. Tolga Zengin ile karşı karşıya kalan Pritchard meşin yuvarlağı filele gönderdi ve Tromsö'yü 2-1 öne geçirdi.  Maç sonu Fernandes mağlubiyeti hak ettiklerini söyledi. Yıldız oyuncu, “Yenildik çünkü standartlarımızı düşürdük. Onlar bizden iyi değildi ama daha fazla koşup, istediklerini aldılar. Bu yüzden de mağlup olduk” ifadesini kullandı.

Mağlubiyetin asıl sebebi biziz

Yenilgiye sebep olarak saha ve hakemi gösterebileceklerini belirten Fernandes, “Ama mağlubiyetin asıl sebebi biziz. Buna biz izin verdik. Rakibin daha iyi performans göstermesine izin vermeseydik böyle olmazdı. Rövanş hakkında konuşmak için erken. Ondan önce pazartesi günü çok önemli bir maçımız var. Lig maçını mutlaka kazanmalıyız. Tromsö ile oynayacağımız rövanş maçını düşünmek için henüz çok vaktimiz var” yorumunu yaptı.

Anahtar Kelimeler: