Beşiktaşlı Futbolcular Necip Uysal Ve Muhammed Demirci Almanya Kampı Ve Gelecek Sezonu Değerlendirdi

Beşiktaş’ın genç futbolcuları Necip Uysal ve Muhammed Demirci, düzenledikleri basın toplantısında Almanya kampındaki çalışmaları değerlendirdi.MUHAMMED:...

Beşiktaş’ın genç futbolcuları Necip Uysal ve Muhammed Demirci, düzenledikleri basın toplantısında Almanya kampındaki çalışmaları değerlendirdi.

MUHAMMED: “BEŞİKTAŞ'TA KALDIĞIM İÇİN HİÇ BİR ZAMAN PİŞMANLIK DUYMADIM”

Almanya kampının iyi bir şekilde devam ettiğini ve başarılı olmak için elinden geleni yaptığını söyleyen genç oyuncu Muhammed, “Geçen sezon başı benim için iyi geçmişti. Daha çok oynamak istiyordum ama olmadı. Hocamın takdiridir, saygı duymak lazım. Bu sezon başı kampı iyi gidiyor. Bu sezon yavaş yavaş kendimi ispatlamak istiyorum. Necip Uysal, altyapıdan çıkıp iyi bir form grafiği yakaladı ve şu anda ikinci kaptanımız. Yeni bir ekiple çalışıyoruz. Yeni hocamızın iyi bir teknik direktör olduğunu düşünüyorum. Diyaloglarımız çok iyi, bu şekilde devam edersek, başarılı olacağımıza inanıyorum” dedi.

Reklam
Reklam

Geçmişte Barcelona altyapısına gittiğini fakat o zaman karar verme şansının olmadığını söyleyen genç oyuncu “Beşiktaş’ta kaldım, kaldığım için hiçbir zaman pişmanlık duymadım. Barcelona’da da oynamak isterdim, Barcelona dünyanın en büyük kulüplerinden biri" ifadelerini kullandı.

Oyun tarzının başka oyunculara benzetilmesine de değinen Siyah-beyazlı futbolcu “Beni bazı oyunculara benzetiyorlar, benzetmeler olmasa benim için daha iyi olacak diye düşünüyorum. Benim örnek aldığım, tek favorim Ronaldinho, takımda yer almasını isterim" diye konuştu.

NECİP UYSAL: "GENÇ OYUNCULARIN ARKASINDA DURULMASI LAZIM”

Beşiktaş takımının hedefinin her zaman şampiyonluk olduğunu söyleyen Necip Uysal, "Beşiktaş büyük bir camia ve her sezon şampiyonluğa oynar. Geçen sene iyi başladık ama sonradan çok puan kaybettik. En iyi şekilde lige hazırlanıp iyi bir giriş yapmak istiyoruz. Hedefimiz her zaman şampiyonluk" dedi.

Alt yapıdaki sisteme de değinen Necip, "Alt yapıdan bir oyuncu çıkıp bir maçta kötü oynarsa bir daha o oyuncuya güven olmuyor. Genç oyuncuların arkasında durulması lazım. Eğer böyle olursa altyapıdan daha çok oyuncu çıkar” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Futbolun tek bir dili olduğunu ve sahadaki yabancı oyuncularla çok iyi anlaştığını söyleyen Siyah-beyazlı futbolcu, "Bu sene de yabancı oyuncularımızın bize katkı sağlayacağını düşünüyorum. Geçtiğimiz senelerde hep iyi başladığım zamanlarda sakatlıklar geçirdim ama bu sezon iyi bir kamp dönemi geçirip, sezon içinde en iyi Necip’i izlettirmek istiyorum” dedi.

Necip Uysal, yeni teknik direktörleri Slaven Bilic ile ilgili olarak ise, "Hocamız herkese eşit derecede yaklaşıyor. İnşallah onun önderliğinde bu sezon başarıya ulaşacağız. Geçen sezon çok fazla gol yiyip çok fazla gol atıyorduk. Bu sezon başlasın yeni Beşiktaş’ı herkes görecek" diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: