Beşiktaşlı taraftarlar Kayahan’ı unutmadı

Uzun bir süredir kanser tedavisi gören sanatçı Kayahan, 66 yaşında hayata gözlerini yumdu. Beşiktaşlı taraftarlar kendisini “Bizimkisi Bir Aşk Hikayesi” şarkısıyla anıyor.

25 Mart’tan itibaren yoğun bakımda olan ve yumuşak doku kanseri tedavisi gören Kayahan, bu sabah hayatını kaybetti. Sevenleri ve yakınları, Kayahan’ın hayatını kaybettiği Acıbadem Hastanesi’ne akın ederken, 66 yaşında hayatını kaybeden sanatçıyı Beşiktaş taraftarları da unutmadı.

Kayahan’ın bir dönem son derece popüler olan “Bizimkisi Bir Aşk Hikayesi” şarkısı Beşiktaşlı taraftarlar için özel bir anlam ifade ediyor. Süper Lig'de 100.yılında şampiyon olan Beşiktaş'ta siyah-beyazlı taraftarlar, Kayahan'ın "Bizimkisi Bir Aşk Hikayesi" adlı şarkısıyla şampiyonluk sevinci yaşamıştı. Şarkı uzun bir süre İnönü Stadı'nda çalmış ve Beşiktaşlı taraftarlar şarkıyı hep bir ağızdan söylemişti.

Reklam
Reklam

Kayahan’ın hayatını kaybetmesinin ardından, Beşiktaş taraftar forumu Forza Beşiktaş Kayahan’ı anmayı unutmadı. Kayahan’ın fotoğrafı siteye girişte ziyaretçileri karşılarken, fotoğrafın altında “Bizimkisi bir aşk hikayesi, siyah beyaz film gibi biraz” yazıldı ve Kayahan’ın unutulmaz parçası konuldu.

BEŞİKTAŞ 100. YIL BELGESELİ - KAYAHAN (BİZİMKİSİ BİR AŞK HİKAYESİ)

KAYAHAN GALATASARAY’A DA BESTE YAPMIŞTI

Beşiktaşlı taraftarların büyük sevgi duyduğu Kayahan aynı zamanda Galatasaraylılığı ile biliniyordu. Galatasaray'ın fırtına gibi estiği 90'lı yıllarda ''1,2,3,4 Cimbom Şampiyon'' isimli şarkıyı besteleyerek sarı-kırmızılı tribünleri inletmişti.

Anahtar Kelimeler: