Beşiktaşlı yıldızlar tarihi başarıdan sonra konuştu

Şampiyonlar Ligi'nden lider olarak üst tura yükselen Beşiktaş'ta Pepe, Quaresma ve Tolgay Arslan maçın ardından açıklamalarda bulundu. Pepe, yakaladıkları çıkışın çok özel olduğunu söylerken, Quaresma ligde şampiyon olmak istediklerini belirtti. Tolgay Arslan ise taraftarların harçlıklarını biriktirerek maça geldiğini ve onları mutlu etmek istediklerini kaydetti.

Beşiktaş'ın UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Porto ile 1-1 berabere kalıp üst tura çıktığı maçın ardından Pepe kısa bir değerlendirme yaptı.

Karşılaşmanın en iyilerinden olan Pepe, tarihi bir gece yaşadıklarını söyledi. Pepe, Cristiano Ronaldo ile ilgili sorulan soruya ise yorum yapmaktan kaçındı.

Tarihi bir gece yaşadıklarını söyleyen Pepe, 'Bütün Beşiktaş camiasını tebrik etmek istiyoruz. Burada çok büyük emek var. Tarihi bir gece yaşıyoruz. Hemen lig maçını düşünmeye başlamamız lazım. Hocamız bizi çok iyi hazırladı. Dersimize çok iyi çalıştık. Porto dikine oynayan bir takım. Duran toptan bir gol yedik. Ama takım olarak mücadele ettik ve 3 puan aldık' dedi.

Reklam
Reklam

'Bu çıkışımız çok özel'

Pepe, Ronaldo sorusu üzerine ''Bugün bizim için kutlama günü. Camia olarak bunu kutlayacağız. Onun dışında bir şey söylemeye gerek yok'' dedi.

Daha önce 3 kez Şampiyonlar Ligi kazanmış bir oyuncu olarak, Beşiktaş ile bu çıkışı yaşamak benim için çok özel. 5 maç sonunda yenilmedik ve bütün bir aile olduğumuzu gösterdik.

QUARESMA: 'ŞAMPİYON OLMAK İSTİYORUZ'

Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Ricardo Quaresma, Porto ile 1-1 berabere kaldıktan sonra gruptan lider olarak çıkmayı garantiledikleri maçın ardından konuştu.

Quaresma, önemli bir başarı elde ettiklerini söylerken; "Takımı tebrik ediyorum, bu seviyeyi hak ettik. Çok çalıştık ve buraya çıktık, ama henüz bitmedi, daha büyük şeyler hayal ediyoruz. Şimdi lige konsantre olmalıyız. Şampiyonuz ve yine şampiyon olmak istiyoruz. Maç, maç bakacağız. Gruptan çıkabileceğimizi düşünüyorduk, birinci çıkmak çok daha güzel. İnandık, büyük takımlara karşı, takım olarak oynadık" ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

TOLGAY: 'TARAFTAR HARÇLIĞINI BİRİKTİRİYOR. ONLARI MUTLU ETMELİYİZ'

Beşiktaş'ın başarılı orta saha oyuncusu Tolgay Arslan, siyah - beyazlı ekibin Şampiyonlar Ligi'nde Porto ile 1-1 berabere kalıp grup liderliğini garantilediği karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu.

Bugün istedikleri oyunu oynayamadıklarını ifade eden Tolgay, "Hak ettik, bir tur atladık. Şimdi konsantrasyon %100. Taraftar ile başardık. Bizi her zaman desteklediler. Bugün pek iyi oynamadık, ama desteği hiç bırakmadılar. Biz de mücadeleyi hiç bırakmadık" şeklinde konuştu.

Maçın ilk bölümünde iyi oynamadıklarını söylerken; "Maça iyi girdim, sert ve agresif olmak istedim. Beni biliyorsunuz, maç içinde soğukkanlı olmak istedim. Baskı olsun, olmasın, topu hep isterim. Yarım saat sonra, takım arkadaşlarıma da kızdım, sakin oynayın diye" dedi.

Taraftarları sevindirmeleri gerektiğini söyleyen Tolgay, "Şampiyonlar Ligi'nde maçlar 100-150 TL'den başlıyor. İnsanlar harçlığını biriktiriyor, çocuklarını getiriyor. Biz futbolcular olarak şanslıyız, güzel ve heyecanlı bir hayat yaşıyoruz. Bizim isteğimiz taraftarımızı mutlu etmek ve gururlandırmak, bence bunu başardık" diye konuştu.

Reklam
Reklam

TALISCA: 'ÜST TUR DAHA ZOR OLACAK'

Anderson Talisca, Porto maçının ardından son 16'da işlerinin daha zor olacağını söyledi.

İyi bir sonuç aldıklarını belirten Brezilyalı oyuncu, "Bu başarı çok büyük çalışma sonrasında geldi. Beraberlik, Porto gibi güçlü bir takıma karşı bugün iyi bir sonuçtu. Bir sonraki tur çok daha zor olacaktır, çok zor olacağından eminim" ifadelerini kullandı.

Cenk Tosun'un golde kendisine verdiği pas için konuşan Sambacı, "Cenk ile birbirimizi çok iyi anlıyoruz. Bazen ben ona attırıyorum, bazen o bana attırıyor. Orada da etrafında 3 defans oyuncusu vardı, bana vermeyi tercih etti" diye konuştu.

Anahtar Kelimeler: