Beşiktaş'ta Alves Krizi Çözüldü, Avrupa Yolu Açıldı

Beşiktaş'ın UEFA kupalarına katılmasının önündeki en büyük engel olarak görülen sorunu, Başkan Fikret Orman, İkinci...

Beşiktaş'ın UEFA kupalarına katılmasının önündeki en büyük engel olarak görülen sorunu, Başkan Fikret Orman, İkinci Başkan Ahmet Nur Çebi ve kulübün bu konuda devreye soktuğu Avukat Emin Özkurt'un yoğun mesaisinin çözdüğü belirtildi.

Başkan Fikret Orman'ın konuyla ilgili olarak Avukat Emin Özkurt'u görevlendirmesini takiben, Yıldırım Demirören döneminde yüzde 50'si için Atletico Madrid'e 3.1 milyon Euro ödenen ve transferin gerçekleşme şekli nedeniyle kafalarda soru işaretleri oluşturan Alves sorununun giderildiği bildirildi.

Reklam
Reklam

Konuyla ilgili basın toplantısı düzenleyen Ahmet Nur Çebi, UEFA ile ilgili 30 dosyanın karara bağlandığını ve sıkıntıların giderildiğini söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: