Beşiktaş'ta Ankaragücü maçı hazırlıkları başladı

Beşiktaş, pazartesi günü Spor Toto Süper Lig'de Ankaragücü ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına ara vermeden başladı....

Beşiktaş, pazartesi günü Spor Toto Süper Lig'de Ankaragücü ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına ara vermeden başladı.
Dün akşam UEFA Avrupa Ligi'inde Maccabi Tel Aviv'i 5-1 mağlup ederek gruplara üç puanla başlayan Siyah-beyazlı ekip, Ankaragücü ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına start verdi.
Teknik Direktör Carlos Carvalhal yönetiminde yapılan çalışmada dünkü maçta forma giyen oyuncular rejenerasyon idmanı yaparken diğer oyuncular ise yarım sahada çift kale maç yaptı.
Antrenmana tedavileri devam eden Atınç Nukan, Fabian Ernst ile dünkü maçta sol arka adalesinden sakatlanan Hugo Almeida katılmadı. Sakatlığı süren Guti Hernandez'in ise takımdan ayrı koşu yaptığı belirtildi. Beşiktaş, yarın sabah yapacağı idmanla hazırlıklarına devam edecek.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz